- 1 wrz 2014, o 18:31
Witam wszystkich, to moj pierwszy post takze z gory przepraszam jesli w zwlym dziale
rowniez jak wiele osob jestem biedronka i prosze Was o rady, a konkretnie w czerwcu trafilem do szpitala na odzial dermatologii z poczatkami erytrodemii, rece,nogi,plecy,brzuch w sumie wszystko w zmianach oprocz sfer intymnych
posiedzialem tam jakies 4 dni, a leczenie jakie mi ulozono to naswietlania UVA + do tego psolareny przed kazdymi lampami (5 tabletek godzine przed) i do tego AXOTRET (izotretynoida) 2x20mg na dobe.
i wlasnie ten axotret biore od polowy czerwca i nie widze rezultatow zadnych
dodam ze lamp nie skonczylem poniewaz mialem byc conajmniej 18 razy a bylem 10 i wyjechalem za granice. Ale po lampach zeszlo mi wszystko (nareszcie cale lato w koszulce ) zostalu tylko nogi czyli cale zajete lydki i mniejsza czesc ud, i tu sie nic nie zmienia, co moze byc tego przyczyna? czy to zawsze tyle trwa? bo juz trace nadzieje ze uda mi sie z tego wyleczyc,a do tego kilka dni temu zauwazylem juz 2 malutkie kropki na brzuchu...
Prosze jezeli ktos sie leczyl axotretem badz ma na ten temat wiedze o pomoc, bede bardzo wdzieczny
3majcie sie wszyscy ! i powodzenia.

rowniez jak wiele osob jestem biedronka i prosze Was o rady, a konkretnie w czerwcu trafilem do szpitala na odzial dermatologii z poczatkami erytrodemii, rece,nogi,plecy,brzuch w sumie wszystko w zmianach oprocz sfer intymnych

posiedzialem tam jakies 4 dni, a leczenie jakie mi ulozono to naswietlania UVA + do tego psolareny przed kazdymi lampami (5 tabletek godzine przed) i do tego AXOTRET (izotretynoida) 2x20mg na dobe.
i wlasnie ten axotret biore od polowy czerwca i nie widze rezultatow zadnych

Prosze jezeli ktos sie leczyl axotretem badz ma na ten temat wiedze o pomoc, bede bardzo wdzieczny

3majcie sie wszyscy ! i powodzenia.