Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 Wujaszkowo
Witam,

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak można zacząć się leczyć lekami biologicznymi? Nie interesuję mnie refundacja przez NFZ ponieważ tak czy siak nie otrzymałbym jej z powodu poziomu łuszczycy. Zdaję sobie sprawę, że leki są drogie jak cholera. Mógłby mi ktoś podać ceny oraz możliwość dostępu do owych leków. Bardzo proszę o szybkie odpisanie na ten post, to dla mnie bardzo ważne.
 wujcio
cena jednej dawki w zależności od leku to 10-18tys złotych.
Awatar użytkownika
 szater
Matko ...powaliłes mnie na kolana tym postem o biologach...skoro piszesz że nie zakwalifikujesz sie do refundowanego leczenia to z pełna swiadomoscią usiłujesz pójsc na skróty....bardzo niebezpieczne skróty.Leczenie biologami to nie masc,nawet sterydowa,nie jestem do konca przekonana a własciwie jestem przekonana ze nie masz zielonego pojecia co to za leczenie i jak wielka jest ingerencja w immunologie....pomijam fakt iz koszty zabijaja ale nie wiem czy znajdzie sie w Polsce jakikolwiek lekarz ,który podejmie leczenia cie biologami po za kliniką i wszelakimi czynnosciami jakie sa konieczne do takowego leczenia.Pomijam fakt iz leków jest kilka....który zadziała u ciebie?nikt ci nie zagwarantuje czy wogóle którykolwiek...zadziała :surprised: