- 6 lip 2013, o 19:48
Chciałam się przywitać! Mam 40 lat ,łuszczyca umiejscowiła się u mnie na stopach a zaczęła się od pedicure zrobionego w nowym salonie na osiedlu .Kosmetyczka przypadkiem uszkodziła mi skórę na stopie i tak jakoś zaczęło się to brzydko paprać - nie wiem , może sobie zresztą wmawiam , że to od tego momentu....Na początku myślałam , że to może grzybica , ale dermatolog rozwiała moje wątpliwości .Jej diagnoza brzmiała dla mnie hm dziwnie, jakoś to do mnie nie docierało, zwłaszcza , ze ponad 20 lat temu lekarz podejrzewał u mnie łuszczycę , bo miałam zmiany na dekolcie , ale na szczęście szybko zniknęły. I tu teraz znowu ? Łuszczyca ? Niemozliwe....
Moje stopa wygląda obrzydliwie , jakby spleśniała i obrosła łuską , boli a stopień narastania łuski jest po prostu straszny! Jakie to ma tempo , powinni to opatentować
Mija trzeci rok jak walczę z tym badziewiem , ale jak dotąd nie udało mi się tego w żaden sposób zaleczyć . a lekarze nie są w najmniejszym stopniu zainteresowani , żeby mi jakoś pomóc - musiałam żebrać o jakieś srodki do smarowania nawet maść salicylową , bo jak powiedziała mi jedna lekarka - wie pani , to jest nieuleczalne...
Moje stopa wygląda obrzydliwie , jakby spleśniała i obrosła łuską , boli a stopień narastania łuski jest po prostu straszny! Jakie to ma tempo , powinni to opatentować