Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Awatar użytkownika
 Jurek85
@ antonia na wszelkie reklamy zawsze trzeba patrzeć z dystansem :P .
Mimo to uważam że te dermokosmetyki są dobre, stosowałem je w połączeniu z naświetlaniem i od ok pół roku mam remisje. Nie chcę zapeszać ale jeszcze kilka tygodni i pobiję rekord :cool:
Awatar użytkownika
 antonia
Ja nie stosowałam żadnych maści ani dermokosmetyków przy naświetlaniach, jedynie kąpiele :D Po kilku naświetlaniach skóra na całym ciele była super, oprócz lekkich śladów na łokciach i kilku małych zgrubień podskórnych. Nie twierdzę, że dermokosmetyki dr. Michaels są złe ale uważam, że są w takim samym stopniu przydatne jak zwykłe tanie kremy ziołowo-witaminowe, jedyna różnica w cenie :D :D

Zwróć uwagę na magię słów w reklamie KONIEC Z ŁUSZCZYCĄ...NA ZAWSZE.. xd xd xd
 Gosia1423
antonia pisze:Zwróć uwagę na magię słów w reklamie KONIEC Z ŁUSZCZYCĄ...NA ZAWSZE.. xd xd xd
Prawie jak w bajkach "I żyli długo i szczęśliwie" xd
Awatar użytkownika
 Jurek85
antonia pisze:Nie twierdzę, że dermokosmetyki dr. Michaels są złe ale uważam, że są w takim samym stopniu przydatne jak zwykłe tanie kremy ziołowo-witaminowe, jedyna różnica w cenie
No ja uważam inaczej, ale... nie mam zamiaru się wdawać w dyskusję i tak cię nie przekonam, a kążdy ma przecież prawo do własnego zdanie :D
antonia pisze: Zwróć uwagę na magię słów w reklamie KONIEC Z ŁUSZCZYCĄ...NA ZAWSZE.. xd xd xd
Dobry marketing to w dzisiejszych czasach podstawa xd