Znaleziono 166 wyników

Wyszukiwanie zaawansowane

Re: parę pytań :)

autor: zgon1610 ¦  17 paź 2019, o 22:40 ¦  Forum: Życie z łuszczycą ¦  Temat: parę pytań :) ¦  Odpowiedzi: 6 ¦  Odsłony: 3202

Pawle dziękuje :) ja tego problemu pozbyłem się 5 lat temu i od tamtej pory mówię lekarzowi wprost "za sterydy walę w ryj" bo inaczej nie docierało... ale znajoma potrzebuje takiej wiedzy dlatego też fajnie by było gdyby też jakiś lekarz/ kosmetolog dał słów kilka :) niemniej wydaje mi się, że i te ...

autor: zgon1610 ¦  16 paź 2019, o 20:03 ¦  Forum: Życie z łuszczycą ¦  Temat: parę pytań :) ¦  Odpowiedzi: 6 ¦  Odsłony: 3202

dziękuje Pawle :) informacje przeoram i przekażę :) ale to nie zgoda lekarza prowadzącego :( Koleżanka, której powierzyłem leczenie zapytała mnie także o skórę papierową czy leczenie sterydami i pielęgnacji PO. Posiadasz może info na ten temat? Choć sam nadziei nie widzę, to poszukam możliwości tym ...

autor: zgon1610 ¦  8 paź 2019, o 22:28 ¦  Forum: Życie z łuszczycą ¦  Temat: parę pytań :) ¦  Odpowiedzi: 6 ¦  Odsłony: 3202

po 4 latach biologów trochę mi umknęło a i wygoda też miała swój udział... :(

parę pytań :)

autor: zgon1610 ¦  8 paź 2019, o 21:42 ¦  Forum: Życie z łuszczycą ¦  Temat: parę pytań :) ¦  Odpowiedzi: 6 ¦  Odsłony: 3202

Witam. dawno mnie nie było ale taki real :) wyjazdy i takie tam trochę utrudniły leczenie, przegrana walka o biolog (3 próba) i obecnie stagnacja ubrana w mocno nadliczbową liczbę godzin w pracy (przyjemnej). Zatem do konkretów: 1. Kapilaroskopia Karboksyterapia ktoś się spotkał, próbował? a może ma...

Re: Dzień bez Kamuflażu - Warszawa

autor: zgon1610 ¦  17 wrz 2019, o 21:59 ¦  Forum: Aktualności ¦  Temat: Dzień bez Kamuflażu - Warszawa ¦  Odpowiedzi: 3 ¦  Odsłony: 3052

byłem i tych niby kardiologów wystraszyłem :D
2go mam jechać do Wawki na rozmowę w synexusie w tej sprawie ;P

Re: ŁZS diagnoza

autor: zgon1610 ¦  10 cze 2019, o 15:29 ¦  Forum: Łuszczycowe zapalenie stawów ¦  Temat: ŁZS diagnoza ¦  Odpowiedzi: 5 ¦  Odsłony: 6071

q CSK reumatolog nie zapisał, że jest... nie w jednoznaczny sposób ;/

Re: ŁZS diagnoza

autor: zgon1610 ¦  10 cze 2019, o 15:26 ¦  Forum: Łuszczycowe zapalenie stawów ¦  Temat: ŁZS diagnoza ¦  Odpowiedzi: 5 ¦  Odsłony: 6071

chyba, że diagnoza została wpisana przez dermę od tak... bo jak na razie NIC nie potwierdza poza bólami z przeciążenia... trochę się siłuję w weekendy ;)

ŁZS diagnoza

autor: zgon1610 ¦  9 cze 2019, o 14:22 ¦  Forum: Łuszczycowe zapalenie stawów ¦  Temat: ŁZS diagnoza ¦  Odpowiedzi: 5 ¦  Odsłony: 6071

Miał ktoś taki przypadek, że go z ŁZS uleczyli? Ja już nie mam łba i zgłoszenia prawne puściłem bo sam nie wiem co o tym sądzić... w 2014 miałem 2 kwalifikacje (CSK MSWiA Warszawa) i tam mi zapisano ŁZS, byłem u reumatologa (Piła) a to do mnie, że "przecież ci nie stwierdzili" i nie będzie leczyć cz...

Re: Dermatologia Warszawa.

autor: zgon1610 ¦  6 maja 2015, o 23:44 ¦  Forum: Szpitale, kliniki, sanatoria... ¦  Temat: Dermatologia Warszawa. ¦  Odpowiedzi: 3 ¦  Odsłony: 3897

Lekarz Małgorzata Maj (Grójecka priv, Koszykowa szpital,poradnia) Polecam z czystym sumieniem, wie jak rozmawiać, ciepła i z wiedzą... POMAGA i to bardzo... Szpital na Wołoskiej 137 CSK MSWiA... Lekarz Martyna Kamont Lekarz Małgorzata Kwiatkowska Lekarz Magdalena Kędzierska Dziś bez obaw mogę poleci...

Re: Prośba o uzupełnienie ankiety ;)

autor: zgon1610 ¦  3 maja 2015, o 01:10 ¦  Forum: Przywitaj się! ¦  Temat: Prośba o uzupełnienie ankiety ;) ¦  Odpowiedzi: 2 ¦  Odsłony: 852

pytania 10 oraz 15, tak samo 17 powinna być opcja kilku odpowiedzi :D
to tak ode mnie...

np.
nie zaobserwowałem związku z istniejącym schorzeniem a moim samopoczuciem
PONIEWAŻ
nauczyłem się z nią żyć

;) pozdrawiam :]

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5