Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 ivar
W Turcji long beach resort jeżeli lubicie ogromne hotele, jeżeli bardziej bungalow gypsophila to Alanaya trzeba wiać pod uwagę ok 2 godzinny transfer, natomiast bodrum Aquasis deluxe resort (jeżeli nie lubicie mega dużych temperatur to turcja w okresie wakacyjnym Wam się nie spodoba, my w zeszłym roku w lipcu mieliśmy 54 stopni, znajomi w Egipcie 35 tak dla porównania, poza tym w Egipcie jest mniejsza wilgotność i mniej odczuwa się temperaturę), co do Egiptu mogę polecić Jaz Aquaviva (do morza jest kawałek ale busiki hotelowe co 15 min jeżdżą) oraz royal sunrise makadi (chociaż widać po nim już czas, szczególnie po pokojach) w Polsce jeśli traficie na fajną pogodę to holiday resort, Gołębiewski Mikołajki, termy bania, Grand Hotel Tiffi, Dolina Charloty

Daję tutaj również na miar na domek o super standardzie:
https://szyszka-okuninka.pl/

Domek posiada balię z hydromasażem ;) Naprawdę wygodnie spędzało się tam nam czas na miejscu :)
 lamna4
Wakacje z dzieckiem to nie tylko czas odpoczynku, ale także niezapomniana przygoda pełna niespodzianek i radości. Każdy dzień może być pełen nowych odkryć i emocji, które budują niepowtarzalne wspomnienia dla całej rodziny.
 netro
Planuję podróż do Karkonoszy i szukam spokojnego miejsca na nocleg. Pałac Pakoszów wygląda bardzo interesująco, to hotel w Piechowicach, który oferuje wygodne pokoje i świetne jedzenie. Znalazłem więcej szczegółów na ich stronie: https://www.palac-pakoszow.pl/. Czy ktoś z was poleca to miejsce?
 meczy
Wakacje z dzieckiem to świetna okazja, aby spędzić wspólnie czas i odkrywać nowe miejsca. Ważne, aby dostosować plan podróży do potrzeb dziecka, wybierając atrakcje, które będą odpowiednie dla jego wieku i zainteresowań. Jakie macie plany na wakacje?
 nerum
Planowanie wakacji z dzieckiem to świetna okazja do wspólnego spędzenia czasu i odkrywania nowych miejsc. Ważne jest, aby dostosować aktywności do wieku i zainteresowań dziecka. Dobrym pomysłem jest również wzięcie pod uwagę bezpieczeństwa i komfortu podczas podróży. Jakie miejsca polecacie na rodzinne wakacje?
 nerytr
Cześć! Wakacje z dzieckiem to świetna okazja na wspólne spędzenie czasu i poznawanie nowych miejsc. Warto wybierać miejsca przyjazne rodzinom, z atrakcjami dla dzieci oraz możliwością odpoczynku. Z pewnością wiele radości przyniosą wspólne zabawy i odkrywanie nowych doświadczeń. Ciekawym pomysłem mogą być także wyjazdy w okolice natury, które sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi. Jakie są wasze doświadczenia?
 nornin
Wakacje z dzieckiem to świetna okazja, by spędzić razem czas i odkrywać nowe miejsca. Warto z wyprzedzeniem zaplanować atrakcje dostosowane do wieku dziecka oraz uwzględnić przerwy na odpoczynek. Ciekawe mogą być zarówno wyjazdy w góry, jak i nad morze. Najważniejsze, aby cała rodzina dobrze się bawiła!