Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 Showno
Hej. Wstyd pisać, bo zaniedbałam zęba przez okropny strach przed dentystą, nie oceniajcie. Jakis czas temu ukruszyła mi sie lewa, dolna 8-ka, z czasem resztka zeba zciemniała i niedawno wykruszyla sie do reszty, chyba razem z korzeniem bo dotykając językiem tego miejsca czuje gładkie dziąsło, jakby tam nic juz nie było. Czy takie wykruszenie się zeba moze potem powodowac jakies dolegliwosci? Ostatnio cos pobolewa mnie i swędzi w lewym uchu i czasami po lewej stronie gardła.
 Artze
Korzeń na pewno zostal . Do usunięcia. Stany zapalne w okół korzenia,są gorzej bólewe, wierz mi są gorsze, niż sama ekstrakcja tego.

Polecam nie czekać ale najszybciej udać się do dentysty bo możesz narobić sobie sporych problemów w przyszłości:
https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/

Mogę tutaj dać namiar na dobrą klinikę stomatologiczną w Gdańśku.
 lamsyr4
Czy ktoś może polecić dobrego dentystę w okolicy? Poszukuję profesjonalnego i rzetelnego specjalisty. Dzięki za wszelkie sugestie i rekomendacje!
 jamursko3
Czy możecie polecić dobrego dentystę w okolicy? Szukam profesjonalisty, który oferuje kompleksową opiekę stomatologiczną. Z góry dziękuję za wszelkie rekomendacje!
 omatar4
Chciałbym podzielić się z Wami moimi doświadczeniami z ostatniej wizyty u dentysty. Wizyta przebiegła sprawnie, a personel był bardzo profesjonalny i uprzejmy. Czy ktoś ma podobne doświadczenia z wizyt u dentysty do podzielenia się? Chętnie wysłucham Waszych opinii i sugestii.
 gamis4
Kwestie światopoglądowe mogą znacząco wpływać na nasze oceny.