Tu pisz wszelkie sugestie, uwagi, skargi, zażalenia oraz błędy i trudności dotyczące forum oraz całego portalu luszczyce.pl.

Czy chciałbyś/aś na forum działy z regionami dla biedronek np. pomorskie, łódzkie?

Tak, taka opcja się przyda.
34
71%
Nie, nie widzę w tym sensu.
6
13%
Jest mi to obojętne.
8
17%

Podziel się tematem z innymi!

Awatar użytkownika
 de_emon
Witam. :D Moim pomyslem jest stworzenie dzialu Region tak by chorzy dotknieci przez Ł mogli sie swobodnie grupowac i spotykac w swoich regionach. Bedzie to prosta metoda odnalezienia podobnych sobie ze swoich okolic, miast. Dzieki temu bedzie nam latwiej i mozliwosci wszelakiego typu wzrosna...Mam nadzieje ze moderator wiezmie to pod uwage;) mysle ze to dobry pomysl
Ps. Ja szukam podobnych sobie z okolic WLKP a glownie: Ostrow,Kalisz,Ostrzeszow,Pleszew,Krotoszyn POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
 szater
...juz taka regionowa informacja jest i....wogóle sie nie sprawdza...kazdy kto ma pomysł to:
-rzuca haslo na forumie i...przyjezdzaja ci co chca i moga
-organizuje zlot-to najczesciej w miesiacach letnich
-organizuje spotkanko :2-3 dniowe z noclegami -tzw.okolicznosciowe:wigilie,wielkanoc i rózne tam

...jestesmy zalogowani na kilku forach i zawsze gdzies cos sie dzieje...wzajemnie sie powiadamiamy...nic nie stoi na przeszkodzie abys w swoim miescie załozył jakies koło....wzajemnego wsparcia i np.tak jak w Bydgoszczy spotykaja sie co miesiac o jednej porze w tym samym miejscu :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Na jednym z forów łuszczycowych jest takie rozwiązanie i się raczej nie sprawdza. Tak że nie jestem pewien czy to dobre rozwiązanie. Zawsze można założyć wątek przecież odnośnie swojego regionu. Ale jeśli więcej osób chciałoby zaproponowane przez Ciebie rozwiązanie to mogę zrobić ankietę i zobaczymy czy więcej osób by chciało taki dział regionalny.
Awatar użytkownika
 de_emon
Referendum moze sie spradzic;) z reszta chyba nie jest to zbyt klopotliwe...ale poslucham rady kolezanki i moze stworze jakis swoj kacik pozdrawiam D. :)
Awatar użytkownika
 szater
...w Krotoszynie odbyły sie trzy wspaniale WIGILIE...było cudnie...w srodku lasu w jakiejs lesniczówce zarzadzanej chyba przez harcerzy...sami palilismy w piecach...był kominek i pietrowe łozka....jedzonko przywiezlismy ze soba....matko cudnie było....gdyb ktos miał dostep do tej lesniczówki....zjechało sie tam ze 40 osób z całej Polski....niestety chłopak co to załatwiał wyjechał do Anglii :(
Awatar użytkownika
 Paweł
Dodałem ankietę. Zobaczymy co pokaże.
Awatar użytkownika
 henia
Podnoszę temat: biedroneczki z Częstochowy i okoli, postanowiły się zorganizować :*
Drogie biedroneczki z Częstochowy i okolic
na wzór Biedronkowa i jako jedną z wielu już fili Biedronkowa próbujemy stworzyć mini grupę wsparcia i u nas
pierwsze takie spotkanko zaplanowano na 1 września- sobota
na razie w Kawiarence przy parku obok Urzędu Miasta
wstępnie na godz 17-tą (możliwość zmiany godz) żeby wszystkim chętnym pasowało
Wszystkich chętnych i mniej chętnych zapraszamy warto się zjednoczyć,choćby po to żeby pogadać z kimś kto nas zrozumie
w tej nierównej walce z Ł
moje gg 34978073
http://forum.biedronkowo.info/viewtopic ... 8844#p8844

Podziel się tematem z innymi!