- 31 sty 2024, o 11:59
Dzień dobry na samym początku chciałbym się przywitać z Wami. Zaczne od tego ze jakies 6 miesięcy temu zaczęły mi wychodzic jakies centki na skorze rak nog plecow brzucha oraz czerwone plamy na glowie. Poszedlem do dermatologa zapisala ona pianke Enstliar. Stosowalem go jednak nie bylo zadnych rezultatow. Wiec miesiac temu udalem sie do innego dermatologa potwierdzila luszczyce. Zapisala masc psotriol oraz plyn Belosanic plus plyn do kapania szampony itp. Ale zaznaczyla dermatolog zeby plyn stosowac nie wiecej niz 14 dni. A masc 4 tyg. Powiem tak byla bomba praktycznie wiekszosc zeszła na glowie zero sladu a na ciele pojedyncze krostki. 3 dni temu skonczylem stosowac ten plyn bo minelo 14 dni i wszystko wrocilo... Znowu calq glowa czerwona. Stosuję ten szampon co mi kazala ale nie pomaga. Dodam jeszcze ze od poniedzialku zmagam sie z przeziębieniem( katar kaszel ) wiec nie wiem czy to przez to sie nasililo to? Co stosowac zamiast tego plynu ? Czy jeszcze raz udac sie do dermatolog? Dodam jeszcze ze te zmiany skorne pojawiły sie po przyjeciu bardzo dużej ilosci szczepionek. Pomocy i pozdrawiam.