Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
na początku chciałbym wszystkich serdecznie przywitac! dawno mnie nie było :crazy:
WIEC MAM JAKIES ZMIANY NA ŁOKCIACh, troche na łydkach, brzuchu... jednak to mąłe kropki... na wiosne sie pogorszyło.Ogólnie mam nadzije ze do LATA zniknie! ;) TEN ROK NIE BYŁ zLY,
WYSYPU nie miałem.. ale najgorsze jest to ze i tak mam duzo w porównaniu co do wcześniejszych lat... co rok coraz wiecej mi sie pojawia. Mój optymizm znika gdy przypomnę sobie ludzi ze szpitala i ich wygląd, historie.. ehh :(
Witaj Damian, miło znów Cię widzieć.
maruda pisze:a może i niedługo ja tez bede miec takie straszne zmiany.. i bede myslal JUZ TYLKO I WYLĄCZNIE o TEJ łuszczycy . . .
Jeśli będziesz tylko marudził zamiast dbać o pielęgnację ciała, to jesteś na dobrej drodze do hodowli ł. :D
Proponuje cieszyc sie tym co masz,pielegnuj ciałko i wystawiaj na słonko i powietrze,jest wiele nieszczescia na swiecie ale oczekiwanie że to na ciebie akurat padnie jest....bezsensowne....ciesz sie zyciem,jestes młody...te lata nie wróca....jak cie fest wysypie to wtedy bedziemy radzic co zrobic a teraz....żyj :D