Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Fajnie że od czasu do czasu pojawiają sie nowe produkty,widac ciagle cos jeszcze ludzie dla ludzi chcą zrobic.Choruje wiele lat ale o uzdrowieniu nikogo nie słyszałałam :surprised: ale o tym ze komus cos naturalnego pomogło....już troszke.Sadze że nalezy sie spokojnie przyglądac,zapoznac,poczekac na wiadomosci...potem dopiero oceniac.Sprawdzic bedzie można jak preparat wejdzie na polski rynek ze wszelkimi atestami,skład już znamy wiec...pozostaje zaczekac xd
szater pisze:....wkleiłam zaproszenie Beaty....nawet nie spojrzałam ze bez miejsca spotkania....dzieki.
:D ...drobiazg, dowiedziałam się z wklejonego linka :D
henia pisze:Antonia - przybywasz?
Przykro mi, nie mam takiej możlwości, w przeciwnym wypadku już bym się pakowała. Wiedz jednak, że myślami i sercem będę obecna. Życzę Wam miłego i owocnego spotkania. :* :*
Mili ludzie, stawiający pierwsze kroki - tak w dziedzinie sprzedaży, jak i wiedzy o naszej chorobie.
Suplement może zadziałać w sensie składu ale nie musi, tak jak to ze wszystkim w tej naszej chorobie. Ceny zaporowe - jak to suplementów z wyższej półki :)
euterpe pisze:Czyli znów żerowanie na zdesperowanych cierpiących ludziach.
Żerowanie - to niedobre w sensie nieadekwatne słowo w stosunku do reklamodawcy.
W sposób w miarę prosty, przedstawili Państwo obecną sytuację syplementu na rynku. Przedstawili też swoje z nim doswiadczenia. Myślę, że to prawidłowa droga.