Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
W naszym sklepie pojawił się dziegieć brzozowy - roztwór, który może służyć do przygotowywania maści, kremów oraz szamponów do pielęgnacji skóry z łuszczycą.
Produkt rosyjski, zarejestrowany w Polsce, statut kosmetyk.
Więcej informacji tutaj..
Jednocześnie informujemy, że w ofercie posiadamy szampony i mydła dziegciowe, ukraiński krem Czaga z hubą brzozową, krem naftalenowy, kosmetyki Psorilam i wiele innych produktów pomocnych przy pielęgnacji skóry z łuszczycą.
Dodatkowo informujemy, że do 31-07-2013 roku trwa promocja dot. darmowej przesyłki przy zakupach za co najmniej 100 zł. Dodatkowy rabat można uzyskać dołączając do naszego profilu facebookowego i korzystając z zamieszczonego tam co miesiąc kodu rabatowego.
Zapraszamy.
Awatar użytkownika
 Paweł
Przyznać muszę, że ten ekstrat dziegciowy może być ciekawą alternatywą do testowania.
Zapraszam :), mam już informacje zwrotne, że bardzo ładnie łagodzi ostre stany. Sami w domu nie stosowaliśmy, bo jak na razie (odpukać) prawie czysto :)
Wiadomo, z łuszczycą bywa różnie - to co pomoże jednemu, drugiemu niekoniecznie. Z własnych domowych eksperymentów w walce z ł mogę polecić rosyjskie szampony dziegciowe: 18 ziół (ma w składzie mentol, więc łagodzi swędzenie) oraz dziegciowy szampon dermatologiczny - ten z kolei jest z kimbazolem - ładnie zatrzymuje przyrastanie łuski. Zarówno jeden jak i drugi jest u nas w domu stosowany do mycia i pielęgnacji całego ciała.
Są jeszcze gęste mydła dziegciowe z Frattiego i najlepsze- Czarne mydło syberyjskie, bardzo wydajne, naturalne, duże, ale niestety jednorazowo to wydatek rzędu 40 zł.
Stosował ktoś ten dziegieć już?
Pamiętam że mi na stopy pomogła maść dziś niedostępna lorinden T .