- 29 sty 2012, o 13:28
czy ktoś próbował na pachwinę daivonex zastosować? bo mi to po głowie zaczyna chodzić...
piłeś - nie jedź, lepiej zapal i odleć 

stasia pisze:Nie wiem czy Wam powiem cos nowego ,ale ja tez mialam w miejscu intymnym i gdy zaczelam stosowac kapiele w owsie i w soli z olejem to mi ladnie poschodzilo i juz nie mam ,nie wiem jak by bylo gdybym zrezygnowala z tych kapieli.pozdrawiamjak przyrządzasz takie kąpiele?
marta_z-j pisze:Ja dodawałem do kąpieli oliwę (50-100 ml) z oliwek czasami z dodatkiem oleju słonecznikowego i olejki eteryczne. Niestety do owsa dostęp nie jest taki prosty. Leżałem aż po wodzie nic nie pływało. Potem delikatnie osuszałem skórę. Skóra bardzo miła w dotyku. Chyba zaraz tak zrobięstasia pisze:Nie wiem czy Wam powiem cos nowego ,ale ja tez mialam w miejscu intymnym i gdy zaczelam stosowac kapiele w owsie i w soli z olejem to mi ladnie poschodzilo i juz nie mam ,nie wiem jak by bylo gdybym zrezygnowala z tych kapieli.pozdrawiamjak przyrządzasz takie kąpiele?
Lorinden A stosowałem kilka razy i rzeczywiście efekt doskonały. Tam jest steryd dziś raczej nie stosowany w medycynie. Może dlatego maść jest warta poleceniaWedług mnie nie jest warta polecenia