Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
a ja np.nie mam drugiej połówki z powodu cukrzycy typ 1 bo kazdy się boi . bo co się stanie jak mi cukier spadnie to siamto i owamto,więc jak widać osoby z łuszczycą są czasem tak samo samotne jak my cukiereczki :p
 syntia79
halo halo ja tu nowa ale ktos tu pisal ze moze wedkowac w przereblu?ja w przereblu sie kąpie to mozna to jakos zgrac hehehehe obiecuje ze bede cicho pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Seba2801
syntia79 mamy sierpień, to na lód nie ma co liczyć :D a przynajmniej w Polsce heheh, chyba, że masz na myśli przełamywanie pierwszych lodów ;) to co innego, każda pora roku jest dobra... Ale przełamywanie pierwszych lodów w ciszy - nie wiem czy jest to możliwe, ale je tylko facet jestem, wiec mogę się mylić :P
Awatar użytkownika
 biedronka26
Ciekawy pomysł na poznanie i nie koniecznie połówki ale i również przyjaciela :) Ostatnio myślałam że fajnie by było spotkać się z osobami które przechodzą to samo i wymienic sie różnymi postrzeżeniami ;p Oprócz ludzi ze szpitala dermatologicznego nie znam nikogo kto by borykał sie z takim samym problemem jak ja :angry:
Awatar użytkownika
 puma
polecam zloty i spotkania organizowane w różnych częściach kraju :) jak zima minie to pewnie coś się w temacie spotkań ruszy.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12