Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 Paweł
Może ten grzebień UVB Ci pomoże. Koresponduję z jedną osobą, która używa lampy Medisun UVB 311 (nie wiem dokładnie jaki model) na głowę i ma czystą głowę. Tak że może to być skuteczne. Tylko no wiadomo, trochę te lampy i grzebienie kosztują :minishock:
Awatar użytkownika
 puma
co do wieprzowiny to nie wiem czy odstawienie ci coś pomoże, ja nigdy nie jadam mięs, tylko drób, i jakoś niewiele się zmienia. możesz ewentualnie odstawić szynki i mielonki bo w nich jest strasznie dużo konserwantów.
Awatar użytkownika
 Paweł
No tak niektórzy robią lampy na własną rękę. Nie wiem jak, ja pewnie bym nie dał rady czegoś takiego zrobić. Pewnie kupują same te żarówy i .... no i nie wiem co jeszcze. Trzeba by się chyba trochę na tym znać.
 dora1000
Grzebień mają mi zakupić w Niemczech podobno jest tańszy. Ciekawe na ile wspomoże. Paweł, a tym emolium to smaruje teraz na okrągło będąc nawet w pracy. Dopiero da dni używam, więc nie mogę się wypowiedzieć w tej chwili. Kiedyś używałam tego balsmau bez efektu, ale chyba przyczyną było smarowanie tylko na noc.
Awatar użytkownika
 Paweł
Mi całkiem fajnie Emolium nawilża skórę. Ale jak Tobie nie pomaga to warto rozejrzeć się za innymi nawilżaczami i potestować.
 Łukasz
Radzę zrezygnować z wieprzowiny :E Jest to mogę powiedzieć toksyczne mięso...
Nie powiem lubię jej smak, boczuś, kiełbaska, szyneczka... mmm xd
To czym teraz karmią świnie to jest śmiech na sali, mnóstwo konserwantów byleby świniak był masywny i tłusty :devillaugh:
Z dziewczyną zrobiliśmy swojego czasu mały teścik, nie jedliśmy wieprzowiny przez miesiąc.
Po miesiącu kupiłem jakiś kawałek w MASARNI!
Po zjedzeniu dostaliśmy biegunki i bólu brzucha jak cholera :zipit:
Zaproponowałem to samo mojej mamie - potwierdziło się.
Wieprzowina nie wpływa dobrze - uwierzcie :)
 Łukasz
Ja powiem szczerze że wieprzowince podziękowałem za uwagę i miejsce w lodówce :)
Moja dziewczyna nawet stwierdziła że lepiej się czuje wykluczając wieprzowinę z jadłospisu.
Wystarczy pomyśleć czym teraz karmią te świniaczki to już się odechciewa :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10