W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
A tu takie bardziej zaczerwoienione. No myślę że wystarczy tyle tych zdjęć masm zrobionych jeszcze parę ale bez sensu chyba je wstawiać.
Załączniki
20121104237.JPG
20121104237.JPG (122.23KiB)Przejrzano 1127 razy
No Biata jesteś moim bohaterem :* Pięknie to wygląda :D Dolecz i nie zapominaj o natłuszczaniu/nawilżaniu.
Beatko, tam już prawie nic nie ma! Gratulacje, widzisz sama jak cierpliwość prowadzi do celu :D Gdybyś jeszcze miała możliwość naświetlania, to śladu by nie było po łuszczycy. Jesteś przykładem na skuteczne leczenie bezsterydowe. Cieszę się bardzo z Twojego sukcesu, buziaczki :* :*
No wysiłek się opłacił brawo.
antonia pisze:Jesteś przykładem na skuteczne leczenie bezsterydowe.
Nie tylko Beacie się udało jest nas więcej, tylko trzeba chcieć a wszystko można. Cierpliwość i systematyczność to moje motto.
Jeszcze raz gratuluję :*
Dzięki dziewczyny ale to nie jest tylko moja zasługa także Wasza :) na nogach mam też zmiany ale dosłownie z 5 i na pupie ale one jakoś się ruszyć nie chcą, na tułowiu jest bardzo ładnie w środku mam jeszcze malutkie zmiany ale nie na wszystkich ale na większości jest, te zdjęcia może nie odzwierciedliły wszystkiego dobrze bo dziś naprawdę są te zmiany piękne i mało widoczne czasem jest tak że we wszystkich zmianach jest w środku kropeczka nie doleczona, a dziś ogólnie jest super.
Antonia nie mam możliwości naświetlania tylko solarium, miałabym możliwość naświetlania ale to jest daleko ode mnie a ja pracuję i na zwolnienie nie chce iść.
tylko po prostu jeszcze się trochę martwię żeby mi tej proderminy wystarczyło do doleczenia bo nie wiem jak ją zdobyć.
Nie chcę, żebyś pomyślała, że Cię chcę do czegoś przekonywać, ale jeśli Ci to nie sprawi wielkiego problemu, to może byś spróbowała nawet zwykłego solarium? Ja jak miałam w pobliżu, to korzystałam regularnie i bardzo mi pomagało. :)
Jeżeli słonko pomaga, a w tym wypadku to na bank :D to pewnie, że warto z tego solarium korzystać, przynajmniej od czasu do czasu. Tym bardziej, że idzie zima.
Biata pokombinuj troszkę, to oczywiście nie nakaz ale naprawdę dobra rada, jak zawsze tu xd
Teraz jestem po kuracji smarowania kąpania nawilżania :) i te zmiany moje są bardziej czerwone i widoczne, zrobiłabym Wam zdjęcie no ale nie mam czym mój telefon jest dziadowski i brzydkie wyjdą no ale może kiedyś tam zrobię i porównacie jak przed smarowaniem jest już super a po trochę zaczerwiniają się.
BIATA pisze:Powiem Wam szczerze że pokombinowałabym z tym solarium ale boję się że będzie coś nie tak i pogorszy mi się.
Słońce cudownie na Ciebie działa, więc i solarium powinno zadziałać pozytywnie, przyspieszyć gojenie i wyrównać kolor skóry. Nie masz się czego obawiać, ale to już jest Twoja decyzja :D
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 103