- 5 lip 2012, o 12:07
Basia zrobie tak jak mówisz jak pogoda się zmieni wróce do proderminy teraz exorex, Basieńka czyli ty exorex masz 24 na dobe na ciele???????? nie masz tak że w dzień exorex plus nawilżanie a w nocy samo natłuszczanie??? tylko exorex cały czas masz na ciele??? ja zrobię tak już po opalaniu czyli koło 18 raz się posmaruję exorex potem czymś nawilże np. maść z nagietka potem znów exorex i na noc jak będę szła spać to znów exorex rano wstanę kąpiel i maść z wit A i na słońce może tak być?? a jak nie będzie słońca to mogę zrobić tak że w dzień z 2 razy exorex się posamarować i na noc raz?? rano bym wstała jakby nie było slońca to kąpiel i exorex czyli by był 24 na dobę na ciele można go tyle mieć na ciele??i po między nawilżanie,a jaką ja mam sobie kupiś ta maść z vit A podasz mi nazwe?"?? ba ja muszę zrobić zakupy exorex kupię, tą maść z nagietka, i tą z wit A wystarczy to???
Henia ja napewno nie zmarnuję tej proderminy od Ciebie ona będzie na mnie czekała na chlodniejsze dni, Czyli sierpień lub wrzesień, a za nim sobie zamówię ten exorex to będę używała tego co mi dałaś trochę go mam jeszcze.
Henia ja napewno nie zmarnuję tej proderminy od Ciebie ona będzie na mnie czekała na chlodniejsze dni, Czyli sierpień lub wrzesień, a za nim sobie zamówię ten exorex to będę używała tego co mi dałaś trochę go mam jeszcze.