W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Magdawcr pisze:Dziękuję czytałam o tej chińskiej maści na bazie ziół - ale zastanawiam się czy w ciąży można.. bo z ziołami też trzeba ostrożnie ;/ np. bratka i czystka pić nie mogę.. ale tutaj chyba trzeba wybrać mniejsze zło - wolę minimalne działanie ziół jak sterydów. Zaraz poszukam jak tą maść zakupić i wezmę się za siebie
Tak, z ziołami też trzeba ostrożnie gdy się je stosuje wewnętrznie, natomiast zewnętrznie nie wyrządzają większej szkody jeśli nie są używane zbyt często i w nadmiarze.
Na przesyłkę maści Yiganerjing jest dosyć długi termin dostawy, ok 4 tygodni, tak więc pozostaje Ci radzić sobie domowymi sposobami czyli
złuszczanie: zielona herbata - fusy, maść z wit. A, ocet jabłkowy domowy,
smarowanie: niesterydowe kremy lub maści na bazie ziół, oleje ziołowe lub olejki rozcieńczone w oleju kokosowym albo w oliwie z oliwek
okłady ziołowe i papki z płatków owsianych, siemienia lnianego
Wybór zależy od tego co masz pod ręką, ale należy często zmieniać
rodzaje produktów, bo skóra szybko się przyzwyczaja i przestaje reagować.
antonia pisze:
Magdawcr pisze:Dziękuję czytałam o tej chińskiej maści na bazie ziół - ale zastanawiam się czy w ciąży można.. bo z ziołami też trzeba ostrożnie ;/ np. bratka i czystka pić nie mogę.. ale tutaj chyba trzeba wybrać mniejsze zło - wolę minimalne działanie ziół jak sterydów. Zaraz poszukam jak tą maść zakupić i wezmę się za siebie
Tak, z ziołami też trzeba ostrożnie gdy się je stosuje wewnętrznie, natomiast zewnętrznie nie wyrządzają większej szkody jeśli nie są używane zbyt często i w nadmiarze.
Na przesyłkę maści Yiganerjing jest dosyć długi termin dostawy, ok 4 tygodni, tak więc pozostaje Ci radzić sobie domowymi sposobami czyli
złuszczanie: zielona herbata - fusy, maść z wit. A, ocet jabłkowy domowy,
smarowanie: niesterydowe kremy lub maści na bazie ziół, oleje ziołowe lub olejki rozcieńczone w oleju kokosowym albo w oliwie z oliwek
okłady ziołowe i papki z płatków owsianych, siemienia lnianego
Wybór zależy od tego co masz pod ręką, ale należy często zmieniać
rodzaje produktów, bo skóra szybko się przyzwyczaja i przestaje reagować.

No i wszystko jasne ;)
używałam jakiś czas octu jabłkowego.. i nagle nie dawał żadnych efektów.. :speechless: dziękuję jeszcze raz :*

a masz/macie jakiś sprawdzonych sprzedawców tych chińskich maści - nie powiem trochę się cykam zamawiać z nieznanego źródła.. :please: gdybym nie była w ciąży szła bym pewnie jak ogień :devil: :crazy:
Można znaleźć taniej Yiganerjing. Trzeba na stronie aliexpress wpisać łuszczyca w wyszukiwarkę i szukać po cenie. Nawet znalazłem tam z darmową przesyłką w kilka dni - nie poczta chińska. Tylko trzeba przyjrzeć się dokładnie opakowaniu. A to najlepiej w wątku poświęconym temu preparatowi można znaleźć zdjęcia opakowań.