- 3 mar 2013, o 21:02
odbierając tyle odpowiedzi
Tak jeszcze zapytam a jak z pracą jelit u ciebie???????????
Od 4 też lat nie biorę żadnych antyhistaminowych
jak mam objawy alergii pije pokrzywę
ostatnio wypróbowany kwiat wrzosu
i tak się zastanawiam czy odstawienie tych leków też nie pomogło że nie ma wysypu
na stopach od tamtego czasu
Zamiast leków typowych antyhistaminowych można zażywać kwercetynę do kupienia w aptece nie ma skutków ubocznych jak czytam
Mnie inna p.doktor powiedziała że nie ważne czy weźmie się dwie tabletki zyrtecu czy jedną taką drugą inną i tak działa tylko pierwsza tabletka ta druga może ino szkodzić
coś w tym musi jednak być
caelum pisze:Tak, nie przemyślałam, że Pani mogła udzielić odpowiedzi na obuNic nie szkodzi tylko żebyś ty się nie pogubiła)))
Spróbuję - nie zaszkodzi!

odbierając tyle odpowiedzi

Tak jeszcze zapytam a jak z pracą jelit u ciebie???????????
Od 4 też lat nie biorę żadnych antyhistaminowych
jak mam objawy alergii pije pokrzywę
ostatnio wypróbowany kwiat wrzosu
i tak się zastanawiam czy odstawienie tych leków też nie pomogło że nie ma wysypu

Wyprysk kontaktowy to najczęstsza odmiana wyprysku. Powstaje w wyniku kontaktu pacjenta z alergenem, z którym zetknął się on już poprzednio. Wyprysk kontaktowy może mieć ostry i przewlekły przebieg.antonia tym alergenem mogą być też leki na alergie jak wyżej pisałam zrezygnowałam z nich zaleczyłam ziołami i nie wraca przynajmniej na razie
Zamiast leków typowych antyhistaminowych można zażywać kwercetynę do kupienia w aptece nie ma skutków ubocznych jak czytam
Mnie inna p.doktor powiedziała że nie ważne czy weźmie się dwie tabletki zyrtecu czy jedną taką drugą inną i tak działa tylko pierwsza tabletka ta druga może ino szkodzić
coś w tym musi jednak być

Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół