Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 Ptysia1
Nie wiem czy piszę w odpowiednim watku ale czy ktoś stosował kosmetyki do pielęgnacji z seri Mediderm?. Czy są dobre
Awatar użytkownika
 szater
Stosuje krem Mediderm naprawde super natłuszcza skóre,nie brudzi ubran,skóra jest miekka i elastyczna.
Awatar użytkownika
 puma
ja również polecam ten krem, na skórę głowy rewelka :)
 Ptysia1
Nie mam zmian na głowie jako takich bardziej chhodziło miż e mam bardzo suchą i wrażliwą skórę na ciele.
Awatar użytkownika
 szater
wejdz do pierwszej lepszej apteki...popros o MEDIDERM-5zł tubka i....przekonasz sie,wydatek niewielki .Super są też i emulsja do kapieli i pod prysznic
Awatar użytkownika
 henia
Z podpowiedzi praktyka - radziłabym jednak zainteresować się takim puszkami 500g. Koszt - to ok. 20 zł.

Jeżeli apteka nie ma aktualnie na stanie tego dermokosmetyku, to istnieje możliwość, w dość szybkim tempie, zamówienie go :D
Awatar użytkownika
 szater
to sie wie :P
podpowiedziałam najmniejsze opakowanie na...spróbowanie...nie kazdyn jeden zadowolony a tak popróbuje sam oceni czy warto :notguilty:
 swiecki45
Cześć.Ja kupuję opakowanie 1 kilowe z dozownikiem.Wystarcza na bardzo długo.Pozdrawiam,całusy dla Krysi :)