Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 wistka
Używam maści cocois bowiem spośród wielu specyfików i medykamentów okazała się najlepsza. Jednak ostanio skończyła mi się i nigdzie nie mogę jej kupić. Może ktoś może ją odsprzedać? Chętnie skorzystam. Wistka
 waldidenver
Witam, szukałem w polskich aptekach bez skutku więc zamówiłem sobie z Anglii 4 tubki jednak wliczając koszty wysyłki wyszło mi 80zł prawie za tubkę i za tyle mogę odsprzedać, jeśli będzie więcej chętnych zamówię drugą partie. Kontakt na mail eboots@o2.pl lub gg 3669072
 przykre
ja kilka miesięcy temu kupiłem w Polsce w Krakowie, jest taka apteka 24h przy placu centralnym, nie wiem jak teraz ale powinna być.
Awatar użytkownika
 Paweł
Napisałem do apteki, która zawsze miała Cocois. Otrzymałem informacje, że Cocois jest niedostępny w hurtowniach, ponieważ zmieniany jest dystrybutor tej maści. Tak że wydaje mi się, że to nie koniec Cocoisu ;) Nie wiadomo tylko kiedy pojawi się znów.
 lidqa
uff, przed chwilą coś mnie tknęło żeby zacząć znowu szukać po internetach, ale najpierw zajrzałam tutaj, kończę lament, dzięki Pawle za mega pozytywną informację