Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 stasia
sol i olej nie a musi byc to olej z ziaren winopgron ,nie moze byc ze slonecznika bo taki mam w domu ,dzieki pozdrawiam
 Basieńka44
Może być i słonecznikowy jak tylko będzie poprawa po nim ja używam z pestek winogron i dlatego tak podałam.
Awatar użytkownika
 bozii
exorex (Henia :* ) dzień pierwszy :D

wysusza skórę to fakt, zmiany czasem swędzą, ale nie bardziej niż przed exorexem, poza tym nic więcej nie zaobserwowałam jak na razie ;)

zdjęcia zrobiłam, żeby było co porównywać jak zacznie działać ;)
Awatar użytkownika
 bozii
henia pisze:
Osobiście, to nie wiem: czy mi ta @ zaczęła atakować skórę, w miejscach, gdzie ona trochę uszkodzona? Nigdy tak nie miałam.
ja tak miałam... rok temu jak mi @ wyskoczyła po raz pierwszy, to najpierw miałam tylko na jednym łokciu, na drugim miałam małe zadrapanie i chwile potem tam też się ł pokazła... zmiany były mniejsze niż na tym drugim łokciu, ale były...
 betka
a w to, że od serca otrzymane, to i działa, to ja nie wątpię nic a nic :D :* :*
 betka
a żeby nie być gołosłowną ;) ... proszę!:)
zamęczę Was teraz tymi zdjęciami, jak się już nauczyłam wklejać
Załączniki
zdjęcie3a.JPG
zdjęcie3a.JPG (108.54KiB)Przejrzano 1378 razy
Awatar użytkownika
 henia
Wklejaj nam jeszcze, wklejaj :D Takie fotki, to ja mogę dzień i noc oglądać. Turbo dopalanie włączyłaś. Powodzenia :*
 betka
Gosiaczek, rób te zdjęcia, rób ;)
Henia, przydałoby się turbodopalanie też na innych płaszczyznach, już mam cienie pod oczami z niewyspania, bo dzieci chore i z pracy po nocach, bo dzieci chore :D
ale co tam! najważniejsze, że ludziom się mogę bez problemu pokazać z zapiętą spinką grzywką! :D :D :D
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Fajnie to wygląda, cieszę sie z toba Beatko. Zdjecie?...no dobrze zrobie i wkleję. :D
Awatar użytkownika
 Marzena88
Ja mam pytanko :D otóż czytam i czytam i znalazłam ten exorex 5% na allegro. Czy ktoś z Was kto go stosował leczył się wcześniej sterydami? Ja jak pisałam kiedyś wcześniej jechałam na sterydach prawie dwa lata z większymi lub mniejszymi przerwami (raczej mniejszymi :nomnom: ) i obawiam się, że może nie dać rady ten exorex. Czy to jest dość silny lek nawet po sterydach? Póki co jadę na tym balsamie peruwiańskim, minimalną poprawę widzę ale to tak na przyszłość o ten exorex zapytuje :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19