Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 kacha
dam znać o wynikach dzisiaj powinna przyjść paczka.
Już ponad miesiąc stosuję te preparaty i w końcu mam czas żeby coś napisać o efektach.
Przez pierwszy tydzień stosowania skóra była dobrze nawilżona, ale plamy nadal byłu, po ok 2óch tygodniach zaczeły się zmniejszać, na początku myślałam że mi się wydawało ale rzeczywiście plamy kurczyły się. Teraz tj. po ponad trzech tygodniach plamy zdecydowanie zanikły, ich kolor jest mniej intensywny, trochę się nasilają czasami, np. po kąpieli. tak więc preparaty nie zadziałały u mnie tak dobrze jak to jurek85 opisywał ale efekty są zadowalające więc będę nadal stosowała z nadzieją że mniany się nie cofną.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Jurek85
Przy okazji, na stronce dystrybutora preparatu można zamówić starter maści za 35 pln - 10g i przeprowadzić sobie kurację i wypróbować czy działa. Lepiej sprawdzić przed podjęciem decyzji o zakupie. Wydaje mi się że już o tym wpominałem w tym wątku ale nie mogą znaleźć tego postu, więc przepraszam jeśli się powtarzam.
Awatar użytkownika
 primo
Jurek85 pisze:Przy okazji, na stronce dystrybutora preparatu można zamówić starter maści za 35 pln - 10g i przeprowadzić sobie kurację i wypróbować czy działa.
Jestem zainteresowany kupnem tego startera, ale nie mogę nigdzie znaleźć go na stronie, a może źle szukam? czy chodzi o stronę http://drmichaels.com.pl/ czy o jakąś inną, proszę o namiar.
Awatar użytkownika
 Jurek85
primo pisze: Jestem zainteresowany kupnem tego startera, ale nie mogę nigdzie znaleźć go na stronie, a może źle szukam? czy chodzi o stronę http://drmichaels.com.pl/ czy o jakąś inną, proszę o namiar.
Tak chodziło mi o stronę dystrybutora dermokosmetyku na pl, to ta którą podałeś. Poszukaj dokładnie jeszcze miesiąc temu startery były dostępne, być może nakład się wyczerpał albo cuś. Na stronce nie mogę znaleźć tego teraz, ale pojawiła się informacja o sprzedaży ratalnej może to być jakaś alternetywa dla startera.
euterpe pisze:Podajcie skład tego cuda :D
W sumie to też jestem zainteresowany, jak ktoś posiada, to proszę wkleić :)
 euterpe
Pewnie składu nie poznamy bo jest w nim to samo co w innych kremach za 5 złotych. Nic cudownego w nim nie ma ;)
 kacha
euterpe pisze:Pewnie składu nie poznamy bo jest w nim to samo co w innych kremach za 5 złotych. Nic cudownego w nim nie ma ;)
Pewnie nic cudownego w nich nie ma, ale inne kremy za 5 zł mi nie pomogły, ba nawet drogie leki sterydowe nie pomagały, nie pomagały także inne cuda nawet nie będę wymieniała, a te po dwóch miesiącach kuracji praktycznie wyleczyły objawy mojej ł.
 euterpe
Skoro masz tę maść to podziel się z nami składem bo na pewno jest na opakowaniu.
 euterpe
No i jeszcze powiedz mi droga Kacho dlaczego nie udzielasz się na forum poza tym wątkiem? Czyżby preparat dr michaels był tak cudowny, że nie interesują Cię inne metody leczenia?