- 27 lip 2016, o 14:11
nie umiem wstawić zdjęć, bo we właściwościach zdjęć nie ma adresu URL bo to są moje zdjęcia, więc nie wiem jak je tu wstawić,jak mi ktoś napiszę to wstawię zdjęcia. Maść dostałyśmy 7 lipca, najpierw na małej zmianie posmarowałam a potem od 8 lipca smarowałam raz dziennie na wieczór zmiany, ostatni tydzień z przerwami, do tego były kąpiele raz w tygodniu w soli Epson, nie chroniłam jej przed słońcem, chodziła w krótkich spodenkach, w ciągu dnia smarowanie dwoma balsamami (takie, bo kupione w naprawdę mega promocji) mixa Balsam do ciała z mleczkiem owsianym regeneracja, balsam do ciała z konopii cutis helpu dla dzieci. Zmiany na łokciach super zostały plamy białe a na samym łokciu, niewielkie jeszcze resztki, kolana też tylko plamy białe, piszczel lepiej, nie narasta tak łuska i widać białe prześwity, najładniej dłonie, aż sama Dominika pokazuje mi je, jak są ładne, smarowałyśmy oszczędnie cienko 1x, może powinnyśmy częściej, ale też na wyjeździe ciężko było, Jedyne czego się obawiam, aby ta maść naprawdę była naturalne, bez żadnych mocy , energii ying yang i inne sprawy tego typu, tylko czysta ziołowa maść
Mama 6 letniej biedroneczki