Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 mariuszmds
3 miesięczna kuracja, od 800- 1600 zł :D Czy to dużo nie wiem? Mój znajomy od dziecka ma łuszczyce, po 2 tyg widac ogromną różnice natomiast po 1,5 miesiąca nie ma żadnych śladów! Jak? W Polsce ludzie mają niestety głupią mentalność dlatego nie będę rozpisywał się co do "cudownego produktu" bo taki nie jest. Natomiast wiem że pomaga bardzo szybko. Nanotechnologia połączona z akupunkturą? Czy to może działać? Spytajcie mojego kolegi i inne osoby? Bo na słowo nikt nikomu wierzyć nie będzie, tym bardziej zapraszam do wątku które przetestują tą niezwykła technologię której jeszcze oficjalnie w Polsce nie ma. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 szater
nie bardzo rozumiem tresc posta...zapraszasz do wypowiedzi czy zapraszasz do poczytania,jaki kolega,gdzie i o co konkretnie chodzi? :surprised: mozesz jasniej przedstawic sprawe,bo na razie to tylko cena dobija na wejsciu...pytasz czy 800-1600 to duzo?jak sadzisz przy 600zł renty to duzo czy pryszcz?100% skutecznosci-a gdzie to potwierdzone i co to wogóle jest....jakos trudno sie doczytac,no ale moze ja słabo kojarze :notguilty:
Łuszczyca jest chorobą nieuleczalna mozna zlikwidowac na jakis czas skutki wiec o co chodzi z ta skutecznoscią?plissss :blush:
 mariuszmds
Ja jestem zdania że nie ma chorób nie uleczalnych. Ale każdy ma swoją opinię na ten temat a ludzi skupia się na tym żeby leczyć sie u lekarzy i kupować całe życie leki w aptekach? Dlaczego? Żeby cała gospodarka się napędzała, bo inaczej przemysły farmaceutyczne szybko by upadły? Leki na raka, łuszczyce itp są już dawno tylko nigdy nie wyjdą na światło dzienne. Bo ludzie przestali by kupować inne leki które nie oszukujmy się nie pomagają. Zapraszam do zapoznania się z takimi substancjami jak karnozyna i glutation. Przechodząc do konkretów zapytam znajomego czy zechciałbym upublicznić swoje wyniki. Jeśli chodzi o produkt to nowa technologia która zmieniła życie wielu ludzi, jest wiele filmików udowadniających niezwykle skuteczne działanie produktów, jednak można powiedzieć "podstawieni ludzie", to nie działa. A mówi to Ci którzy nie próbowali produktów. Firma Lifewave wchodzi na polski rynek z USA :) Więc polecam zapoznać się z produktem firmy i na własne oczy zobaczyć jak działa :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 szater
cosik wody polałes,wypisałes kila banałów i....każesz szukac jakiejs firmy,jakis ludzi....mało wiarygodne to ...sorki nie kupuje.Moze sam powinienes sie najpierw dobrze zorientowac co chcesz zareklamowac,polecic i wtedy napisz cos konkretnego....acha jezeli twierdzisz ze jest lek na łuszczyce czy kolega cos takiego wynalazł to prosze zorientuj sie i podaj króciutka odpowiedz na pytanie:
CO JEST PRZYCZYNA ŁUSZCZYCY?
z tego co sie orientuje, nikt jeszcze na to nie wpadł a skoro nie wiadomo co powoduje łuszczyce, to trudno aby było było wiadome jak ja leczyc :P zdrówka życze :notguilty:
 mariuszmds
Ja nie jestem ani lekarzem ani nikim który się na medycynie zna. Z tego co wiem wszystkie osoby które stosowały produkt wyzdrowiały. A ja się dzielę tylko informacją nic nie sprzedaje, a jesli ktoś jest po to żeby negować moje komentarze to najpierw niech sprawdzi i sam oceni.
Awatar użytkownika
 szater
drogi kolego zamiast strzelac focha to podaj DOKŁADNE INFORMACJE O CO DOKŁADNIE CHODZI....niczego nie neguje bo trudno ustosunkowac sie do informacji .....bez informacji...to trosze na zasadzie:
jezeli ktos komus cos lub ewentualnie nikt nikomu nic to mysle ze wątpie :surprised:
 mariuszmds
Mówiłem już że nie jestem lekarzem, nie wiem dokładnie jak działa ta technologia, nie nazwałbym tego medycyną ponieważ z tego co wiem żadna substancja nie wnika do organizmu.Produkty firmy Lifewave- karnozyna i glutation pobudzają nasz organizm organizm do uruchomienia różnych procesów samoleczenia w organizmie. Tyle sam wyczytałem a widziałem że działa dlatego poznam chętnie opinie osób które "korzystały" z tego produkty.
Ja nie mam z tym problemu, ani nie miałem. Jednak mój znajomy miał od dzieciństwa, teraz ma 21 lat i po prawie 2 miesięcznej kuracji po łuszczycy nie ma śladu.