Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Awatar użytkownika
 szater
no to przynajmniej jasniej sie zrobiło xd znamy wiele tanszych sposobów na kuracje która przynosi remisje,jakies plastry sorki ale do mnie nie przemawiaja.Nie chodzi tu nawet o to ze to cos nowatorskiego ale wybacz nie ma leku na chorobę ,której przyczyn sie nie zna...wiec jak leczyc skoro nie wiadomo co powoduje wysyp?Proponuje aby kolega poczytał forum znajdzie tu bardzo wiele sposobów na uzyskanie remisji, zapewniam ze równie skutecznych i duzo tanszych.Ciesze sie ze koledze cos nowego pomogło zapraszamy do skorzystania z naszych pomysłów,porad,sposobów przy....nastepnym wysypie :D
Awatar użytkownika
 antonia
.

A oto taka mała ciekawostka na temat plastrów Lifewave:
nanoplastry-lifewave-warto-wiedziec.jpg
nanoplastry-lifewave-warto-wiedziec.jpg (20.75KiB)Przejrzano 6685 razy
Jeśli chcesz nabyć nanoplastry taniej możesz zapisać się do LifeWave. Plastry można nabyć nawet za ok. 6 zł/szt. podczas gdy przy cenie detalicznej (399 zł/opak.) wychodzi 13.30 zł/szt.

Ciekawe ile takich plastrów trzeba przykleić przy wysypie i na jak długo (działanie plastrów wynosi 12 godz.)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oIOC8HsvFU

Ja o takiej kuracji mogę tylko powiedzieć że jest niepewna, ale na pewno na wagę złota. xd xd
Dzięki szater za odpowiedz :) z tego co mi mówił mój chory kolega to podobno nie ma lekarstwa na łuszczyce, dlatego zamiesciłem ten post żeby pomóc ludziom. Ale Skoro twierdzisz że sa inne tansze i skuteczne metody to na pewno tak jest ale ja tego nie wiedziałem :) Nie czytałem wczesniej tego forum. Co do do tych AIKIDO to jest niestety zupełnie co innego więc nie rozumiem skąd takie porównanie z lifewave? I cena 6 zł może jest taka ale wcześniej pisałem ile mniej więcej kosztuje cała kuracja( a za 6 zł mamy kuracje 1 dniową) :D Ponieważ u kazdego troche dlugośc się różni z tego co słyszałem. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 antonia
antonia pisze:Jeśli chcesz nabyć nanoplastry taniej możesz zapisać się do LifeWave. Plastry można nabyć nawet za ok. 6 zł/szt. podczas gdy przy cenie detalicznej (399 zł/opak.) wychodzi 13.30 zł/szt.
Tyle reklama poniższej stronki
http://www.era-zdrowia.pl/naturalne-lec ... dziec.html
mariuszmds pisze:I cena 6 zł może jest taka ale wcześniej pisałem ile mniej więcej kosztuje cała kuracja( a za 6 zł mamy kuracje 1 dniową) Ponieważ u kazdego troche dlugośc się różni z tego co słyszałem.
Jeśli jeden mały plasterek taki jak na zdjęciu kosztuje 13 zł. i wystarcza na 12 godzin, a na dobę trzeba zużyć 2 razy, to ile potrzeba tych plastrów na całe ciało w ciągu całej kuracji? Ile to może kosztować?
Może nie wszyscy polacy mają głupią mentalność, ale ich po prostu nie stać na tak drogie eksperymenty, tymbardziej, że nigdy nie wiadomo jak długo może się remisja utrzymać.
Są tu na tym forum osoby, które nie mają za co kupić najtańszych maści, niestety, nie ma refundacji i jak ktoś ma dużo zmian, to w sumie nawet najtańsze leki wynoszą drogo.

Z Twoich dociekań na temat leczenia łuszczycy wynika, że robisz wstępne badania rynku w celach zarobkowych i nie wiesz ile można na tym zarobić, bo we współczucie jakoś trudno uwierzyć. ;)
Awatar użytkownika
 puma
boszszsz.... moja kuzynka, żeby schudnąć kupiła sobie cudowny klips na ucho. kto zgadnie czy schudła??
a jeśli chodzi jeszcze o cuda, to kumpel kupił cudowny pas na brzuch, który cudownie masuje i równie cudownie odchudza, no i jeszcze cudowniej kosztuje. i wiecie co? pas był krótszy niż obwód brzucha.
trochę od czapy ale całe to gadanie o cudach jest od czapy.