Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Farbowanie włosów
• Strona 1 z 1
Farbowanie włosówKto zauważył zmiany, wysyp po zafarbowaniu włosów?? Czy farbowanie wpływa na zmiany, pogorszenie się łuszczycy na głowie??? Czy można farbować przy łuszczycy głowy włosy??? A jak jest z makijażem??? Ja mam na czole, brwi, uszy, owalu, szyi łuszczyce???
ReklamaRe: Farbowanie włosówKażda chemia może przyczynić się do zaostrzenia objawów łuszczycy. Ale moim zdaniem w przypadku farbowania włosów to można od czasu do czasu. Przecież nie farbuje się codziennie. Chyba, że widzisz po farbowaniu zaostrzenie choroby.
Albo henną można farbować. Naturalna jest.
Re: Farbowanie włosówFarbuję włosy często i już ponad 50 lat i nigdy żadna farba nie przyczyniła się do wystąpienia u mnie choćby jednej zmiany łuszczycowej na skórze głowy
![]() ![]() Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Re: Farbowanie włosówTo co ja wyprawiam z włosami i ich kolorem to tylko wiedza ci co mnie osobiscie znaja
![]() ![]()
• Strona 1 z 1