Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Codzienne życie z łuszczycą
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Codzienne życie z łuszczycąWitam ,
jestem nowy, a post koktajlowej jest jednym z pierwszych ,który przeczytałem i od razu nasuwa mi się pytanie czemu pozwalasz lekarzowi na sobie eksperymentować I kto doradził Ci żeby podgrzana oliwę lać na głowę ? tak jak to opisałaś ... masakra. Rozgrzana oliwa jak cala gama tłuszczy roślinnych zawiera kwasy nienasycone jedno lub wielo , które ulegają utlenianiu.. podczas tego utleniania dochodzi do powstania wolnych rodników (a wolne rodniki to nic innego jak cala gama chorob i zapalen )proces ten jest wolny w niskich temperaturach jeżeli natomiast podgrzewany taka fajna oliwkę przyspieszamy ten proces z prędkością światła i oto mamy bombę z wolnych rodników a Ty zamiast się ich pozbywać z organizmu jeszcze sobie wcierasz to w skórę głowy ![]() "Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć "
ReklamaRe: Codzienne życie z łuszczycąZ tym swinstwem ciezko jest sobie radzic....człowiek musi miec naprawde mocna psychikę zeby jakos wytrzymac wysyp... mam podobny problem- minio,ze mam narazie tylko kilka ktostek juz zaczynam panikowac i myslec co bedzie jak choroba pokryje cale moje cialo.
![]()
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5