Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Codzienne życie z łuszczycą
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Codzienne życie z łuszczycą
Czytałam forum. Dzisiaj postaram się wypróbować kąpieli w płatkach owsianych. Zobaczymy jakie będą tego efekty na mojej skórze. Mam nadzieję, że dobre ![]()
ReklamaRe: Codzienne życie z łuszczycą
Na pewno od razu się nie zaleczysz, ale ta kąpiel sprawi Ci dużą ulgę, efekty też przyjdą. Życzę powodzenia ![]() ![]() Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Re: Codzienne życie z łuszczycąsorki, może głupie pytanie, ale jak mają wyglądać te kąpiele w płatkach owsianych?
![]() ![]()
Do ciepłej wody wrzucasz 2-3 paczki płatków owsianych. Czekasz, aż zrobią się miękkie i wchodzisz. Tak wyczytałam na innym forum. Woda najlepiej taka gorąca, ale żeby Cie nie parzyła ;]
Re: Codzienne życie z łuszczycąPłatki się gotuje ok 15 min i dodaje do wody w kąpieli a ilość zależy od uznania
płatki podczas gotowania wydzielają klej to on działa zbawiennie na podrażnienia jak i zabezpiecza skórę Poszukajcie na forum tematu kąpiele tam wszystko opisane ze szczegółami ![]() Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Re: Codzienne życie z łuszczycąo, dzięki za odpowiedź
![]() ![]() No, dobra i zalecane są codzienne kąpiele?
Re: Codzienne życie z łuszczycąhttp://mojaluszczyca.pl/viewforum.php?f=26
tu są wszystkie chyba kąpiele w jednym miejscu opisane wybór duży Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Tylko nie przesadzaj z tym uwielbianiem, płatki tuczą, o czym ja się przekonałam, też je lubię ![]() ![]() Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Re: Codzienne życie z łuszczycąno co Ty Antoniu! Naprawdę? Jestem w ciężkim szoku, bo do tej pory myślałam, ze mają działanie wręcz odwrotne
![]()
Re: Codzienne życie z łuszczycąJa też nie chodzę na baseny, w lecie najwyżej na jakieś jeziorko z dala od innych. Włosy noszę średnie, obowiązkowo z grzywką bo na czole mam tych zmian od groma. Na szczęście na rękach nie mam nic, więc krótki podkoszulek mogę nosić. Na nogach poniżej kolan to jest tragedia niestety, więc krótkich spodenek nie ubrałem już od 10 lat. Przyzwyczaiłem się do takiego postępowania i jakoś żyję w ten sposób.
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5