Tu pytamy, polecamy i odradzamy sobie szpitale, kliniki, sanatoria oraz lekarzy.
Ja znalazłam też dermatologa, ale w Poznaniu. Szukałam dla córki, która ma inny problem i leczy się od lat bez skutku. Wyobrażcie sobie godzina w gabinecie z pacjentem. Ale strzał w dziesiątkę. Znalazł jej przyczynę choroby. Teraz kolej na mnie. Opowiem Wam jak wyglądała konsultacja i jakie zaproponował mi leczenie.
Awatar użytkownika
 Paweł
Hmm... godzina to sporo. Daj znać coś więcej na temat swojego dermatologa. Imię i nazwisko by się przydało, miejsce przyjmowania, no i oczywiście relacja z Twojej wizyty :D
 dora1000
Lekarz nazywa się Aleksander Karpisiewicz. Przyjmuje w Poznaniu ul.Św.Marcin 43. Opowiem Wam wszystko, a przede wszystkim jakie leczenie zastosował u mnie. Pozdrawiam Was kochani.
dora1000 pisze:Ja znalazłam też dermatologa, ale w Poznaniu. Szukałam dla córki, która ma inny problem i leczy się od lat bez skutku. Wyobrażcie sobie godzina w gabinecie z pacjentem. Ale strzał w dziesiątkę. Znalazł jej przyczynę choroby. Teraz kolej na mnie. Opowiem Wam jak wyglądała konsultacja i jakie zaproponował mi leczenie.
Witaj.Jestem z poznania i szukam dermatologa dobrego od łuszczycy.Czy doktor Karpisiewicz jest godny polecenia ?Jak u Ciebie wygląda leczenie?Proszę o parę słów.Dzięki Mariusz
Powiem tak leczył moją córkę postawił super diagnozę. Jeśli chodzi o mnie to nic nowego nie powiedział mi co inni. Proponował kurację w zastrzykach. Koszt jednego 3tyś. Ale niestety mnie nie stać na taki wydatek.
Dora a nie probówałaś załapać się na to leczenie biologiczne...na jakiś program?Nowy rok,nowe możliwości służby zdrowia.Jeżeli Twoj lekarz widzi jego sens w stosowaniu u Ciebie tej formy leczenia, to może wart:poszukać,poszperać :) .
Henia skarbie niestety ja się nie załapię na leczenie biologiczne z kas chorych. Moja choroba trwa 20 lat i zatrzymała się na głowie. I oby tak było. Są osoby co mają obsypane całe ciało i to im należy się pierwszeństwo. Mam początki pani Ł na udach, jako tako są to kropeczki i staram się tego nie drapać, żeby ta cholera mocniej się nie wybiła. Ale miło że pytasz.

Przesyłam buziole
Za buziaki dzięki, ich nigdy dosyć. Pytania lubię zadawać, bo od tego one są. Jasność lubię. Cieszę się, że panujesz nad cholerą :*