Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,
• Strona 1 z 1
Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,Witam, tak jak w temacie, posiadam daivonex w masci 30g, 120g oraz kremie 100g najtaniej w sieci, data waznosci 2015 rok, zainteresowani niech pisza na mysia1lo@wp.pl lub gg 35962003 ps posiadam rowniez daivobet
ReklamaRe: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,Tak wiem ze jest,juz pisalam na gg ale nikt mi nie odpisal
Re: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,spokojnie ,pewnie nie zaglądali na gg,moze wyslij meila,jest adres
![]()
Re: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,Nie mam pojecia co sie stalo bo odpisuje wszystkim od reki a na gg jestem bardzo czesto, prosze napisac e-mail, pozdrawiam:)
Re: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,a ja od siebie dodam ze pani Kasia(mysia1lo) jest najbardziej wiarygodnym zródłem jakie znam
![]()
Re: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,Też dodam pozytywną opinię, nigdy nie pozostał mój meil bez odpowiedzi, a przesyłki dochodziły w terminie, i zawartośc była bez zastrzeże.
Miałam okazję korzystać już kilka razy z oferty, polecam z czystym sumieniem. Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans Słoneczne Promyki Przyjaźni
Re: Sprzedam Daivonex w kremie oraz masci lek bez sterydow,Rewelacyjny i wiarygodny sprzedawca!!! Serdecznie polecam, jest bardzo szybki, odpowiada na maile i wysyła maśći błyskawicznie. Oby kazdy sprzedawca taki był
![]()
• Strona 1 z 1