Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaRe: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaAnka miło Cię tu czytać, bo już myślałam, żeś wsiakła
Pozdrawiam ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamana
mam jeszcze mnostwo innych problemow i nie mam czasu siedziec na forum............ Nawiazalam kontakt z Bt37 i wyslala mi mnostwo lekow, i kosmetykow na luszczyce DZIĘKUJĘ BARDZO Zalogowalam sie na biedronkowie:) U mnie roznie raz lepiej raz gorzej............ Smaruje zm,iany zwyklym kremem i kupilam szampon polytar i sensun blue i stosuje na zmiane dostalam od BT37 kosmetyki i masci dzis to tez wdroze to leczenie dostalam tez masci i balsamy z mediderm.........
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaNa forum nie musisz siedzieć cały czas. Ale będę bardzo wdzięczna, jak od czasu do czasu dasz tu swój głos
![]() Co do reszty: nigdy w to nie wątpiłam, że otrzymasz tam wszelką pomoc, inaczej bym Cię tam nie odsyłała. To sprawdzona ścieżka ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaHeniu Ty zawsze wszystkim pokierujesz i dzięki Tobie za to
.
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaPani tu tak nie kadzi, tylko szykuje się na spotkanie
Tydzień Ci został Dorotko ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanawitajcie co tam u was/
ja sie smaruje smaruje i troche pomaga ale zmienili szate na forum wow! nie poznalam ![]()
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanawitam sie i znikam pozdrowionka
![]()
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanajuż uciekasz?? a myślałam, że podzielisz się z nami czym się tak smarujesz i smarujesz, że znika
![]()
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanaAnka, jak się masz?
![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: mam 26 lat i luszczyce jestem zalamanahejka smaruje sie medidermem kremem i emulsja do kapieli dostalam w prezencie od Bt37
teraz troche .hm a własciwie ma strasznie duzo stresow i klopotow ciagle z nerwow wymiotuje, mam biegunki, nie jem i teraz pewnie mi sie luszczyca pogorszy