Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Ogłoszenia towarzyskie :D
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DSeba a z tym nęcenie to henia w swatke sie chyba bawi, i jak najbardzxiej w temacie ha ha ha
![]() Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans Słoneczne Promyki Przyjaźni
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DOj tam oj tam
![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DSię doniesie się komu trzeba i po sprawie!
![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DBetka, Ty przemyśl jeszcze raz to
Pamiętasz jak traktowano posłańców wieści niekoniecznie pożądanych? ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: Ogłoszenia towarzyskie :Dale jak posłanieć uroczy...
![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DCo do cudownego uroku posłańca, to ja nigdy nie miałam żadnych wątpliwości
![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DPrzepraszam za krótka nieobecność ale w podróży służbowej byłem i dostępu do neta nie było
Co do Tego nęcenia dziewczyny to nic nie rozumiem ![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DSporo czasu tu nie zaglądałem ale widzę że mój post troszkę sie rozwinął z czego bardzo sie ciesze
![]() Ciesz się życiem, bo dzięki temu żyjesz,
możesz obdarzać miłością, pracować, bawić się i spoglądać w gwiazdy Henry Van Dyke
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DFallen765 najwyraźniej nie czujesz się taki samotny skoro rzadko zaglądasz...
Coś te nasze kobitki niemrawe są I nie chcą się z nieznajomymi umawiać.
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DTyle że większość czasu przeznaczam na prace i czasami nie mam już czasu aby tu zajrzeć.
Ciesz się życiem, bo dzięki temu żyjesz,
możesz obdarzać miłością, pracować, bawić się i spoglądać w gwiazdy Henry Van Dyke
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4