Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Czemu odradzacie sterydy?Re: Czemu odradzacie sterydy?
A ja znam takich wielu co to czasem słyszę "przecież on się kształcił tyle lat to wie lepiej niż.................................................................. " nie rzadko słyszę takie teksty,czy taka osoba weźmie pod uwagę jakiekolwiek ostrzeżenie??????????? Komputery wbrew temu że to niby powszechne w każdym domu.................................... jednak wiele osób ich nie ma a już żeby szukać info nawet nie pomyśli,przecież lekarz przepisał powinno działać.
Re: Czemu odradzacie sterydy?
Re: Czemu odradzacie sterydy?Moje wyglądają podobnie troszkę i innym miejscu i już jaśniejsze.
Może krócej stosowałam ![]()
Re: Czemu odradzacie sterydy?mnie nawet po sterydach plamy nie ustepowaly. a btalam duza dawke doustanie i smarowalam sie roznosciami. dostalam humire i duze zmiany zniknely prawie bez sladu
boje sie troche co bedzie jak przestane dostawac zastrzyk.
Re: Czemu odradzacie sterydy?Czasami nie ma wyjścia trzeba użyć sterydów, jeśli lekarz zaleci, a stosowało się już inne metody leczenia bezskutecznie. W każdym razie chyba lepiej spróbować innych naturalnych/domowych metod przed podjęciem leczenia sterydami, bo na dłuższą metę jeszcze chyba nikomu nie wyszło to na dobre.
Re: Czemu odradzacie sterydy?
.....te wszystkie sterydy przy HUMIRZE to pikus ![]()