Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Troche się boję...
• Strona 1 z 1
Troche się boję...Moja nowa praca, ciąża i jeszcze to... kropki na moim całym ciele:( Ciągle oglądam swoje ciało,aby dostrzec czy aby nowe plamki się nie pojawiły, a i czy te niewielkie nie urosły. Popadam w jakąś manię. Przy pierwszym wysiewie-kilkanaście lat temu- nie pamiętam jak było, pewnie równie ciężko...
Martwię się, że wkrótce nie będę mogła wyjśc nawet po synka do szkoły, bo będzie się mnie wstydził. Nie sądze, że Ł. ominie moją twarz:( broda i szyja już są pokryte plamkami. Z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza, jest nadzieja, że coś mi doradzi... Troche boję się co będzie dalej...?
ReklamaRe: Troche się boję...Strach i stres to najwięksi sprzymierzeńsy łuszczycy. Myślę, że o swoich odczuciach możesz śmiało porozmawiać z najmilszą na świecie dziewczyną psychologiem, która tak jak Ty jest biedroneczką, czyli jednąz nas
![]() ![]() http://www.forum.biedronkowo.info/viewforum.php?f=75 Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Re: Troche się boję...Tu masz opis jak ja sobie poradziłam z twarzą w ciąży też możesz to stosować,jak i na szyje
zycie-z-luszczyca/jesien-natura-szykuje-sie-do-snu-a-luszczyca-sie-budzi-t460-40.html Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Re: Troche się boję...To czy bedziesz sie obawiała i panicznie oczekiwała nowych plamek niestety niczego nie zmieni
![]() ![]()
Re: Troche się boję...
Od Ciebie zależy jak go wychowasz. Jeżeli nie nauczysz go miłości teraz, kiedy jest mały, to się i tak na starość będzie Ciebie wstydził, bez względu na to czy masz łuszczycę, czy nie. Powód zawsze się znajdzie: a to za gruba, a to za niska, za stara, za brzydka lub za biedna, itd. Naucz go patrzeć sercem, zarówno na Ciebie jak i na innych, to jest najważniejsze, jeśli chcesz, żeby Twój syn był w życiu szczęśliwy. ![]() Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Re: Troche się boję...
Z własnego podwórka Miałam łuszczyce i na twarzy o na czole była widoczna chodziłam tak do dzieci do szkoły jak i wszędzie gdzie moja obecność była niezbędna nie zauważyłam żeby moje dzieci wstydziły się za mnie czy moich zmian wiedziały i wiedzą że jest to paskudna choroba niezależna od nas czy jej chcemy czy nie antonia ........ma racje od ciebie zależy jak syn będzie podchodził do twojej choroby i ciebie Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Re: Troche się boję...Kiedy zapomniałem o ł ona zapomniała o mnie więc trzeba być optymistą
![]()
• Strona 1 z 1
Powrót do Motywacja i samopoczucie