Menu użytkownika

Kupony

Kto przegląda forum

Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

łuszczyca pytania

W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.

Re: łuszczyca pytania

Postprzez szater 20 lut 2017, o 10:04

Po pierwsze Szater to kobieta :P
Jak dostałaś euthyrox to masz niedoczynność tarczycy czyli jednak sie nie myliłam,dobrze że skorzystałas z pomocy lekarza endokrynologa....czasem cos wyglada banalnie a jest ukryta choroba ,której niestety ziołami sie nie załatwi.
Co do paznokci to ;

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... a+paznokci

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... a+paznokci

poczytaj :)
Avatar użytkownika
szater
Doradca
 
Posty: 3402
Dołączył(a): 2 cze 2010, o 17:32
Lokalizacja: Zielona Góra

Reklama

wszystko mnie boli blagam o pomoc

Postprzez gerardbutler 21 lip 2017, o 09:17

Błagam o pomoc!
od miesiąca wszystko mnie boli, każdy mięsien w rękach i nogach i ciagle chce mi sie spac.
Znalazlam pracę gdzie robie od 5 rano do 8 i o 9 jestem w domu , idę spac i wstaje o 13,zjem coś i idę dalej spać .
Bylam u lekarza, myślałam że po wdrożeniu leczenia tarczycy moj stan sie poprawi i nie bedzie mi sie chcialo tak bardzo spać , ale nic....
najgorsze to że bola m,nie wszystkie mięśnie od miesiaca.
nic nie robie a musze wziąść leki przeciwbólowe.
oczywiscie zrobilam morfologie,w normie, OB podwyższone przez tarczyce,magnez potas, zelazo,w normie.
Lekarz nie ie co mi jest a ja nawet nie wiem jakie badania moglibysmy zrobic zeby zdiagnozowac co mi jest, lekarz twierdzi że symuluje.
Prześpie cale życie?co robić?
gerardbutler
Poszukiwacz
 
Posty: 74
Dołączył(a): 12 sty 2012, o 17:49

Re: łuszczyca pytania

Postprzez antonia 21 lip 2017, o 23:38

Aniu, opisz swój problem na forum zielarskim gdzie możesz otrzymać fachowe porady lekarzy i profesjonalnych zielarzy zajmujących się leczeniem różnych trudnych do wyleczenia dolegliwości.
http://rozanski.ch/forum/index.php?PHPS ... 8aa182ai3&
Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Avatar użytkownika
antonia
Doradca
 
Posty: 2753
Dołączył(a): 4 mar 2012, o 11:35

Re: łuszczyca pytania

Postprzez szater 25 lip 2017, o 09:05

aby cokolwiek leczyc trzeba to najpierw ZDIAGNOZOWAC...szukaj odpowiedniego lekarza,endokrynolog powinien też sie wykazac,napewno reumatolog i neurolog. Ziołami mozna wspierac leczenia ale trzeba wiedziec CO SIE LECZY :notguilty:
Avatar użytkownika
szater
Doradca
 
Posty: 3402
Dołączył(a): 2 cze 2010, o 17:32
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: łuszczyca pytania

Postprzez antonia 25 lip 2017, o 19:38

szater napisał(a):aby cokolwiek leczyc trzeba to najpierw ZDIAGNOZOWAC...szukaj odpowiedniego lekarza,endokrynolog powinien też sie wykazac,napewno reumatolog i neurolog. Ziołami mozna wspierac leczenia ale trzeba wiedziec CO SIE LECZY :notguilty:

Na forum Łusiewnik jest sporo lekarzy, którzy oprócz leczenia tradycyjnego interesują się i leczą ziołami. Zazwyczaj podpowiadają jakie badania porobić i na podstawie wyników, a także na oparciach wywiadu diagnozują dolegliwości. Ziołami się leczy choroby a nie wspiera chemiczne środki farmaceutyczne.
Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Avatar użytkownika
antonia
Doradca
 
Posty: 2753
Dołączył(a): 4 mar 2012, o 11:35

Re: łuszczyca pytania

Postprzez szater 26 lip 2017, o 09:13

Wybacz Antonio mam inne doswiadczenie...leczenie przez wujka GOOGLE jeszcze nikomu nie wyszło na dobre,wspieram swoje leczenie ziołami.bo w wielu przypadkach zioła sa bezsilne.Zioła powinien dobierac zielarz,specjalista w swoim fachu,dobiera zioła konstytucjonalne,odpowiednie do konkretnego człowieka,z takch porad korzystam.Diagnoze musi postawic lekarz,żeby leczyc trzeba wiedziec co a nie działac w ciemno...moze pomoze a moze nie.Na forum nie ma miejsca na długą rozmowe,omówienie wyników czy nawet stanu danego organu-badania nic nie zastapi,zaden specjalista w necie.Babcia moja leczyła ludzi ziołami ,które sama komponowała ale NIGDY NIE DAŁA ZIÓŁ ...bo ktos tam dla kogos poprosił,musiała zobaczyc chorego na własne oczy.Mam ogromny szacunek do ziół ale niestety trzeba je stosowac mądrze i z umiarem,dobrane wspomoga leczenie nawet najcięzszych chorób,tych zdiagnozowanych.Czasem leki i zioła to złe połączenie dlatego kontakt osobisty jest bardzo wazny,ludzie zapominaja o wielu istotnych sprawach,podczas rozmowy wszystko mozna wyłapac.
Avatar użytkownika
szater
Doradca
 
Posty: 3402
Dołączył(a): 2 cze 2010, o 17:32
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: łuszczyca pytania

Postprzez antonia 26 lip 2017, o 11:32

Pisałam o LEKARZACH leczących ziołami, nie muszą na nikogo patrzeć by zdiagnozować chorobę na podstawie wyników badań i wywiadów, można to robić przez internet, tak jak lekarze konsultują się za pomocą netu z innymi doświadczonymi lekarzami. Nic na to nie poradzę, że ciągle tego nie możesz zrozumieć i przyrównujesz wszystko do czasów i warunków, w których żyła Twoja babcia, nasze doświadczenia też się różnią.
Przez internet nie da się nikomu czegoś nakazać lub zakazać, każdy może wejść pod wskazany link i sam zdecydować czy chce podjąć kontakt, czy nie jest tym zainteresowany. Warto wiedzieć jakie są możliwości, a decyzję każdy podejmuje sam.
Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
Avatar użytkownika
antonia
Doradca
 
Posty: 2753
Dołączył(a): 4 mar 2012, o 11:35

Re: łuszczyca pytania

Postprzez szater 31 lip 2017, o 10:57

Podobne doswiadczenia mam OBECNIE u Ojców Bonifratów...leczą ziołami ale po obejrzeniu pacjenta i zapoznaniu sie z historia choroby.
Avatar użytkownika
szater
Doradca
 
Posty: 3402
Dołączył(a): 2 cze 2010, o 17:32
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: łuszczyca pytania

Postprzez gerardbutler 9 wrz 2017, o 10:42

Moje najnowsze wyniki
Tsh 4,190 norma 0,270-4,200
Ft4 1,33 norma 0 ,93 -1,71

Ft3 3,58 2,00-4,40
Anty tpo 402 norma 0-35
Sod 135 norma 136-145
Czy te wyniki sa bardzo zle
gerardbutler
Poszukiwacz
 
Posty: 74
Dołączył(a): 12 sty 2012, o 17:49

Re: łuszczyca pytania

Postprzez gerardbutler 1 lut 2018, o 18:16

Endokrynolog stwierdzil ze mam autoagresje
Anty tpo mi nigdy nie spadnie
Moge zbic tsh
Luszczyca tarczyca to choroby autoimmunologiczne
Niby endo zwalil zmeczenie na tarczyce ale biore juz wieksza dawke i nie czuje poprawy
W tyg bede robila badanie na borelie bo nie moge bez prochow przeciwbolowych nawet wstac z lozka
gerardbutler
Poszukiwacz
 
Posty: 74
Dołączył(a): 12 sty 2012, o 17:49

Poprzednia stronaNastępna strona


  • Reklama

Powrót do Moje leczenie

 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości