Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Exorex Lotion - wasze opinie
• Strona 1 z 1
Exorex Lotion - wasze opinieWITAM WAS
Od dzisiaj rozpoczęłam smarowanie exorexem lotion. Czytałam o nim bardzo dużo dobrego i jestem PEŁNA NADZIEI, że on mi pomoże. Chciałabym jednak usłyszeć Wasze opinie na temat tego środka. Pozdrawiam gorąco! ![]()
Re: EXOREX LOTION - WASZE OPINIELotion powinien podziałać ale myślę, że jeśli ktoś nie chce przepłacać to można znaleźć inną maść sporo tańszą o podobnym składzie (1% dziegieć) i działaniu. Co do kremu nawilżającego exorex to za te pieniądze można dostać coś dużo lepszego.
Re: EXOREX LOTION - WASZE OPINIEWitaj Agata
Nasze spostrzeżenia jak i opinie o exorexe znajdziesz tu leczenie-tradycyjne/exorex-t472.html zerknij, przetraw, jak jeszcze będziesz miała jakieś zapytania, jesteśmy. Spora grupa fanów tego exoexu nam się tu zebrała. Powodzenia
Możesz napisać w oparciu o co? to twierdzenie?
Będę wdzięczna za podpowiedź, gdzie, to cudo o którym piszesz, mogę dostać ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: EXOREX LOTION - WASZE OPINIEOceniam działanie na podstawie sklądników aktywnych. Jak na kogoś działają dziegcie to zadziała i exorex. Na recepte można sobie zrobić coś jak exorex tylko bardziej smierdzace. Exorex ma tyle samo składników aktywnych do szampon polytar i 12 razy mniej niż maść cocois.
Podobne leki http://www.aspirynka.eu/apteka/ll-atc,D05.html
Re: EXOREX LOTION - WASZE OPINIENie można zrobić nic podobnego, co przypomina exorex.
Po pierwsze: dziegcie, jako składnik leku w Polsce niedostępne; jedynie cocois, można w jakiś tam sposób porównywać; a i z proderminą zaczyna dziać się coś niedobrego. Jeszcze na dobre nie weszła do obiegu a już zaczyna być wycofywana-oddziały szpitalne, w/g moich wieści. Po drugie, nawet generyku o takim składzie jak exorex nie dostaniesz. Także nie jest to takie proste, jak nam tu obwieszczasz. A co do:
to tu na forumku, było już o tym. Poszperaj, gdzieś w postach Marty powinieneś znaleźć wyjaśnienie Najkrócej, to strona testowa, i tylko tak należy ją traktować ![]() Żyje się dla kilku spotkań i paru wzruszeń. Ważne, by ich nie przegapić.
Re: Exorex Lotion - wasze opinieNadmienie że mój exorex ma 5% dzigcia.Jestem fanka cocoisu jak równiez exorexu.
Porównujac faktycznie cocois 12% exorex 5%, ale na korzyść exorexu idzie zapach bardziej neutralny, mozliwość maziania pod ubranie(co z cocoisem niestety juz jest trudniejsze) nie brudzi ubran (mozna śmiało sie wypaćkać i iść do pracy), nie ma w swoim składzie salicylu (niektóre osoby sa uczulone). Zmiany po exorexsie sa mniej zaognione niz po cocoisie (mozliwe że ten salicyl ma właśnie taki wpływ) Cena cocois tańszy ale exorex z koleji wydajniejszy Ja ze swojej strony polecam obydwa produkty, u mnie sie sprawdziły. ![]() Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans Słoneczne Promyki Przyjaźni
• Strona 1 z 1