Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (90) było 3 maja 2017, o 23:15
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Witaminy, suplementy diety - mini leksykon
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonOprócz pozytywnego nastawienia, to sporo w tych moich wieściach, własnej praktyki. Trochę musiałam poszperać i pogadać tu i tam.
Uważam, że trop z vit. D3 wart jest dłuższego zatrzymania. Swoje wieści w tym zakresie, mam niepodlinkowane. Dlatego muszę poszperać. Podeślę je zgodnie z obietnicą. Troszkę czasu tylko potrzebuję, przepraszam ![]() "Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"
ReklamaRe: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonA poza tym pasmo światła słonecznego ma różne zakresy i wcale nie trzeba rozbierać sie do naga, żeby część światła słonecznego przeniknęła przez cienka koszulkę, w birce przypuszczam nie chodzisz? i nawet nie wiesz kiedy, a słoneczko na twarz Ci świeci i wystarczy
Seba w ostatniej dziesięciolatce mogłam tylko rano do 10-tej i wieczorem po 18-tej chodzić po słoneczku inaczej było bardzo żle ze skórą ![]() ![]() Ne jestem przeciw witaminom mogą ona w niektórych przypadkach zastąpić leki tak z własnej praktyki np.cynk u mnie przeciwbólowo na stawy działa ![]() ![]() Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonwszystko co łykasz sztucznego ,witaminkowego to LEKI albo PARALEKI
![]() Jezeli to maja byc "przystawki" to juz sie boje zapytac o danie głowne ![]() W swojej wypowiedzi odnioslam sie jedynie do stwierdzenia faktu iż w szpitalu,poza koniecznymi dawkami leków w dawce leczniczej nie podawano zadnych witamin ![]() O koniecznosci w czasach obecnych stosowania suplementacji trabia wszyscy zwiazani i z przemyslem farmaceutycznym i.....producenci zdrowej zywnosci ![]() Acha!jeszcze jedno mi sie przypomnialo :była tzw.fototerapia-sadzali nas przed taka "specjalną "lampa codziennie na około 10 min i nakazywali patrzec-opalac nie opalała ale,podobno dobrze na psychike działala ![]()
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonSeba, oto wątek na temat vit. D3, o którym Ci wcześniej wspominałam http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... ntry124166
Szczególnej uwadze polecam http://articles.mercola.com/sites/artic ... sease.aspx "Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonHeniu ta druga strona jest cala w języku angielskim
![]() ![]() Szaterku (jeśli mogę tak zdrobnić ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu czemu słońce Ci tak nie służy?
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykon
Służę uprzejmie, tłumacz google mówi http://translate.google.pl/translate?hl ... sease.aspx ![]() "Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykonBasiu czemu słońce Ci tak nie służy?
Seba2801 Myślę że to efekt zbyt wielu prześwietleń w bardzo krótkim czasie typu rezonans,tomograf i inne to duża wiązka promieni bo na kręgosłup a nikt mnie nie poinformował że nie wolno w pełne słońce zaraz po rezonansie z kontrastem. Ani wcześniej ani teraz tzn.od roku już takich reakcji nie ma. Słońce też źle wpływa na skórę jak jest problem z naczynkami i ogólnie krążeniem.Może się pojawiać plamica alergiczna bardzo podobna do zmian łuszczycowych. Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Re: Witaminy, suplementy diety - mini leksykon
Obecnie spożywane warzywa i owoce nie posiadają dostatecznej ilości witamin i minerałów koniecznych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu, dlatego niestety należy je suplementować. Viber, WhatsApp nr.tel na priv.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Leczenie niekonwencjonalne