Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 1 zidentyfikowany, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość
Morze martweRe: morze martweOt mądrego warto posłuchać. A w tym przypadku poczytać
Masz rację! ![]()
Re: morze martweciesze sie
....w kazdej wymianie zdan mozna znalesc kompromis ![]()
Re: morze martweJak ktoś chce sól z morza martwego to za 4 zł jest w drogeriach natura w worach po pół kilo.
Re: morze martwe
Pół kilo soli z morza martwego za 4 zł coś to grubymi nićmi szyte ![]()
Re: morze martweWiem co jest napisane na opakowaniu a jakości nie mogę ocenić. W linku trochę droższa ale ja chyba kupowałem za 4.
http://www.promoceny.pl/detail/Drogerie ... ego-59465/
No rzeczywiście. Żeby tylko nie było napisane na opakowaniu "made in China " ![]()
Re: Morze martweOna jest z Egiptu albo Jordanii. Dzisiaj sie w niej chyba wykąpię.
Cudze chwalicie a swego nie znacie.. Zamiast kąpieli w morzu martwym, które działają - ale na krótko proponuje skorzystać z polskich uzdrowisk np Busko Zdrój, Krynica czy Solec Zdrój.. Do jednego z nich jeżdżę systematycznie 2 razy w roku. Zażywam także preparat siarkowy Sufrin o którym dowiedziałam się w uzdrowisku i po kilkumiesięcznej kuracji zaczyna przynosić rezultaty i nie koliguje z innymi moimi lekami. Do leczenia miejscowego skóry używam naturalne olejki. Na mnie to działa ![]()
Re: Morze martwewitam. na łuszczyce choruje juz 11 lat (teraz mam 29). chodzilam po wielu lekarzach, dostawałam nowe masci, ktore nie dawały efektøw. Ostatnio bedac w Niemczech weszłam do drogerii DM i tam kupiłam lotion z morza martwego firmy MURNAUERS . Cena ok, a w sumie nic do stracenia nie miałam. Zaczełam uzywac i efekty byly szybko widoczne. Potem w internecie znalazlam jeszcze z tej firmy zel do kompieli i intensywny krem do ciała. jest tego cała seria. ceny to od 3-5 euro w zaleznosci od rodzaju. Obecnie prawie nie mam łuszczycy( miałam ja wszedzie :nogi, rece), zostały drobne slady, ale nadal uzywam tylko tych kremøw.pomaga !!!
Re: Morze martwe
Jak długo łykasz ta siarkę? bo co nieco słyszałem o tym Sufrinie. ![]()
Powrót do Leczenie niekonwencjonalne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość |

Masz rację!
....w kazdej wymianie zdan mozna znalesc kompromis 

Zamiast kąpieli w morzu martwym, które działają - ale na krótko proponuje skorzystać z polskich uzdrowisk np Busko Zdrój, Krynica czy Solec Zdrój.. Do jednego z nich jeżdżę systematycznie 2 razy w roku. Zażywam także preparat siarkowy Sufrin o którym dowiedziałam się w uzdrowisku i po kilkumiesięcznej kuracji zaczyna przynosić rezultaty i nie koliguje z innymi moimi lekami. Do leczenia miejscowego skóry używam naturalne olejki. Na mnie to działa
Nowości