Kto przegląda forum
Forum przegląda 1 użytkownik :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 1 gość (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przebudowa portalu luszczyce.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Przebudowa portalu luszczyce.plFaktycznie posty sie resetuja po jakimś czasie a znaczek jest, już wiem po czym rozpoznać że przeczytane, a reszta w porządku, sie przyzwyczaje
![]() Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans Słoneczne Promyki Przyjaźni
Nowy działOd razu napiszę w tym wątku, aby nie tworzyć następnego.
Zapewne zauważyliście, że jest nowy dział na forum. W dziale tym piszemy o konkretnych przypadkach. Czyli porady dla konkretnej osoby (różne: konwencjonalne i tradycyjne - nie ma tu ograniczeń). Dział ten powstał, aby nie zaśmiecać innych działów. Zauważyłem, że często jest tak, że porady i pytania są z dużego zakresu i staje się taki temat wielowątkowy. Jednak ma jeden punkt zaczepienia - dotyczy leczenia jednej osoby (konkretnego przypadku). Tak że to jest dobre miejsce, jeśli ktoś nie ogarnia wszystkich tematów i pyta o różne rzeczy. Z resztą jak zerkniecie w ten dział to będziecie wiedzieć o co chodzi. Tematy konkretnych osób przeniosłem już do tego działu. Kolejna rzecz to czystki na forum. Jest masa użytkowników, którzy nie napisali ani jednego postu. Takie konta zostaną usunięte - wynika to z tego, że prawie wszystkie z tych kont to konta botów. Jednak jeśli ktoś faktycznie chce korzystać z forum, a jeszcze nie napisał żadnego postu to niech to zrobi w najbliższym czasie. Nieaktywne konta usunę za tydzień w piątek.
Re: Przebudowa portalu luszczyce.plPawle mój drogi...pojawiłam sie najszybciej jak sie dało
prosto ze szpitala na forum....twoja info na poczcie mnie pogoniła do natychmiastowego zameldowania sie na forum nie mam pojecia jak to wszystko ogarne,zmian tyle a ja juz nie taka młoda i bystra gdyby jeszcze te zmiany sukcesywnie wchodziły a tu......matko nie moge poznac forumka....gdyby cos nie tak to licze na wsparcie i pomoc ![]()
Re: Przebudowa portalu luszczyce.plBardzo ładnie
![]() Paweł wystraszyłam się, że mnie usuniesz i postanowiłam się zameldować ![]() Pozdrawiam ![]() "Nagość zaczyna się od twarzy a bezwstyd od słów"
UsuwanieSpokojnie
Nikogo kto napisał choć 1 post nie usunę Wiadomość ta poszła do wszystkich forumowiczów, bo nie mam możliwości filtrowania w tym wypadku odbiorców wiadomości.A mój apel działa W końcu pierwsze posty piszą osoby, które zarejestrowały się dawno temu, nawet w 2010 roku ![]() Krysiu - forum jest to samo pod względem funkcji - tylko wygląd nieco inny Tak że powinnaś bez problemu sobie poradzić ![]()
Re: Przebudowa portalu luszczyce.plPaweł a mozesz zaznaczac na czerwono nowe wiadomosci PW?
Loguje sie automatycznie,nie przegladam pierwszej strony ani tych info po lewwj stronie i ...czasem przegapiam ![]()
Mogę ;)Tak się zastanawiałem czy to zmienić, ale mi się nie chciało, bo tego poszukać muszę. Ale skoro jest to przydatne to zmienię - osobiście też mi to pomagało, dlatego w starym motywie graficznym zmieniłem to.
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4